proiector dreapta de 1.4 ai??cit costa??
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut, asa ceva la ce pret?Attached Filessigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
proiector dreapta de 1.4 este la 100 nou dar neorig( sa fiu sincera), jentele de mai sus sunt sh, ceasuri din alea tre sa fiue, dami un telefon mai tarziu sati spun si pretu sa ma uit cum arata exact, mdaniel176 si razvanraz , datimi cate un msj cu piesa dorita si va resun eu dupa ce ma uit la ele.multumesc.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
servus ana...scaunele de la locurile 6 si 7(de pe un logan cu 7 locuri) spate cu tot cu elementele de prindere,ptr.Logan MCV...daca ai si un pret te rog frumos.Multumesc.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
nu, nu este ca am vrut eu bresigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
dezmembrari logan
scaunele de la locurile 6 si 7(de pe un logan cu 7 locuri) am la 700 lei cu prinderi, doua insonorizante de pe logan diesel 110 ambele, cheder bun pentru usa din stanga la sofer 50 lei,Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment