scaune cu airbag lateral logan 1,6 16v? un pret? stima!
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by solidstate View PostIzolatia fonica de pe peretele antifoc din compartimentul motor, de benzinar, aveti?
Comment
-
2 jante de tabla sau de aliaj aveti ?
Comment
-
buna ziua, tuturor imi cer scuze de intarzierea raspunsurilor. serigrafie prestige nu am .....scaune cu airbag lateral logan 1,6 16v nu am ........ jante aliaj nu am.....braduletii aia de se prinde mocheta in ei nu am .... Plansa bord, model PH2 laureat ..... capota gri comete nu am ....Izolatia fonica de pe peretele antifoc din compartimentul motor, de benzinar am la 80 lei
Mai am nevoie si de acel element din plastic care este montat sub bara fata si acopara golul dintre partea de sus a radiatorului si traversa de metal nu am.....2 jante de tabla sau de aliaj nu am....toba intermediara de benzina nu am
Vand Motor dacia logan 1.5dci, euro 3 pret 550 euroDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
Vibrochen cu tot cu pistoane , pompa ulei, lantul la 1300 lei. Neg usor masina a avut 50.000 km . Tel: 0. 7.2.7.1.9.4.7.3.6.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment