Si aripi la ce pret!
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma intereseaza daca aveti levierul de la schimbatorul de viteze (modelul care are nuca neagra si nu alba cum este in poza ) si tija care leaga levierul de selectorul de pe cutia de viteze . MultumescAttached FilesIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Buna, din ce an este masina si ce motorizare, este foarte sigur sa am piesa ceruta dar te rog dami un telefon maine sau lasami nr tau pe private si te resun eu maine sa spun sigur.merciDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
1.4 din 2005 ...am intrebat si de tija pentru ca din cate stiu modelul cu bila alba are un tip de prindere intre levier si tija iar cel cu bila neagra e altfel si de asta ar trebui sa iau cu totul pentru ca la selector sunt identice... o sa revin in cursul zilei de maine cu un telefon .Last edited by gmv97; 27 May 2012, 22:09.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
MACARA ELECTRICA NUMAI ESTE SI NICI INSTALATIA, Un spatar de bancheta modelul cu 3 tetiere, cea din mijloc tip virgula NU ESTE.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment