aripa fata partea stanga PH1 gri perla gasesc la dvs? daca nu culoarea asta atunci una de oricare alta culoare la ce pret ? multumesc
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aripa fata partea stanga PH1 gri perla nu am garnituri contactor usa as avea nevoie de 4 buc 30. usa spate stanga logan nu am galben, nu iau taxi,turbina euro 3 numai am, Spatiu depozitare ph1 nu amDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
aripa stanga fata am vandut-o cu 140 lei, usa dreapta spate este la 400 goala., usa perfecta dar nu la culoareDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
FAR STANGA FAZA 2 ESTE LA 170 LEI, CAPOTA FATA NU AM , ARCURI PORBAGAJ SUNT LA 70 AMANDOUA, PENTRU INTREBARI PROMPTE VA ROG DATI ADD PE DEZMEMBRARI.LOGAN87 SAU PE FACEBOOK : https://www.facebook.com/dezmembrari.auto87 MULTUMESCDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment