un catalizator de logan 1,5 dci euro 3 65 cp gasesc si eu la tine?
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fuzeta fata stanga pentru 1,6 MPI cu abs? astept pm.
Comment
-
Salut.
Panouri de usi[fata] de culoare neagra sau si gri dar pentru geamuri/oglinzi electrice?
Ai si un pret?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
buna ziua
Originally posted by Augustin-Yng View PostUn set de panouri de usi[fata] de ph1 in stare cat mai buna,aveti?Si la ce bani?
Numai bine.
oglinda prestige nu am decat pe dreapta noua originala 170 lei, set jenti tabla 400 lei, set jenti ALUMINIU 800 LEI CATALIZATOR INCA NU STIU.
fuzeta am la 290 completa dar cred ca deja am vorbit la telefon am rugamintea la voi daca este ceva urgent contactati-ma la 0727194736 nu sunt mereu la pc.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
Salut.
Niste poze cu produsele,sa-mi fac o idee de starea lor.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
sa spun sincer nu prea am eu timp de foto, ce discutam la telefon aia va trimit. si asta e valabil pentru toata lumea nu vorbesc ceva si fac altceva am mai promis ca trimit niste foto si lafel nam avut timp numai fac greseala asta, orcum sunt pers care au cumparat de la mine si dupa cum vedeti nici o plangere la adresa mea sau a produselor vandute. o zi bunaDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
ceva stopuri cu semnalizare alba aveti ?
Comment
-
senzor de volanta am la 150 original, capota nu am, telefonul unde ma puteti gasi este 0727194736Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
buna ziua
stopuri semnal alba am pe dreapta la 100 lei, cablaj oglinzi electrice,cablaj proiectoare ambele de origine, chiar azi le am dat.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment