Salutare as dori sa ikntreb daca ai caseta de directie(asistata, adica cea cu servo) + pompa de servo+ bidonas.....daca da un pret spune-mi si mie! Vreau pentru upgrade....Am un ambiance si mi s-a dus caseta si acum vreau sa ii pun servo! STima, Ionut.
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
din pacate pompa de servo cu suportu de la motor(ceva de genu), fulie nu le am
conducta de ac pt logan 1,6 16 v cea care vine de la compresor la radiator cu sonda pe ea.pentru moment nu o am, aveam o masina la dezmbr dar nare ac
vand instalatie completa pentru AC pentru motor de diesel 1.5 pret 1200 lei este completa doar fara radiatorul din fata in rest este tot!!!!!!Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
jante pentru moment nu am dar le am la 100 lei pe bucata originale fara rectificari, originale in stare ff buna si verificate inainte la vulcanizare, si faruri ph3 nu amDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
Originally posted by ana87 View Postj........................... si faruri ph3 nu am
A fost o gluma,colegu.........
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Inca nu au aparut pe piata[in productie],dar la dezmembrari............
A fost o gluma,colegu.........
Numai bine.
))) chiar ca da..... m-am grabit , caut sa fiu cat mai prompta cu raspunsurile pentru toata lumea.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment