totul... inclusiv montajul cu voi!
Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eu sunt de acord cu aceasta idee! deci...cine din Moldova ar dori asa ceva? iar ca punct de intalnire sa fie Iasi-ul???
la vara as avea un drum la Bucuresti si poate ne auzim atunci daca nu gasim o alta varianta! cam cat ar dura montajul?
Comment
-
pe viitor vreau si eu asa ceva... poate ajungeti prin Iasi pana atunci ;)
dintre optionale, pe mine ma intereseaza numai camera de mers in marsarier... cum arata si unde se monteaza? nu aveti vreo poza? (linii de ghidaj banuiesc ca nu are)sigpic
Show your car off in public, ride her hard in private...
http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851
Comment
-
Ce va rog sa precizati este unde se afla slotul pentru MemoryStick-ul USB, la prima varianta prezentata (in specificatii este mentionat ca prezentand un asemenea slot, pe langa cel pentru memorycard), caci in fotografiile expuse nu am putut observa decat slotul pentru memorycard.Multumesc!
Comment
-
Din cate am vazut in alte poze mufa USB iese din spatele aparatului. Din unitate iese un fir mai lung de vreo 50 de cm ce are la capat atasata o mufa USB pt a o putea monta undeva la indemana fiecaruia . Cei mai multi poate opteaza pt a monta mufa USB langa bricheta auto sau in rama sau mai stiu eu pe unde.
Comment
Comment