Stie cineva cand se da drumu la tv digital in toata tara ?si daca o sa existe tunere cu cartela ca sa poti vedea si canalele codate, ca tunerele existente acum nu au aceasta posibilitate
Solutie Navigatie 2DIN Pentru Dacia Logan /Sandero /Duster
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
va salut! am facut o boacana si chiar nu am unde sa ma informez...incerc norocul aici;
am un coleg de serviciu ce are o navigatie 2DIN pe un Ford Focus. navigatia este o chinezarie No Name, si cand zic no name, pe carcasa nu este nimic despre vreo marca, ci doar specificatia firelor.
se plangea colegul meu cum ca nu-i munceste GPS-ul, nu localiza; lucru rezolvat printr-un reset de fabrica propus de mine, insa de cand l-am resetat de la buton, nu mai citeste nimic unitatea cd....
ce sa-i fac sa ies cu fruntea sus ca mi-e rusine de colegul meu....Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
salut ,eu sunt unul dintre "baietii" care producem ramele 2DIN pentru Logan.
noile rame pe care le facem sunt din ABS deci: nu mai sunt "fragile"
O rama separat costa 250 lei ,dar depinde de cotele aparatului tau daca se potriveste la dimensiuni.
Pentru mai multe detalii folositi PM
Comment
-
noua rama abs si modelul nou de aparat
Comment
-
Daca este tot din rasina rama...nu e nicio noutate,tot de proasta calitate sunt,informati cumparatorul,sa stie ca dupa montare nu o mai poate scoate din bord fara sa o rupa.stima
Comment
Comment