manere exterioare ai? cat?
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
salutare tuturor.
imi cer scuze ca nu am mai intrat de ceva vreme.
datorita unor probleme de sanatate nu am mai putut ajunge la posta si mai grav, nu am mai ajuns la furnizorul de mocheta si momentan nu mai am material sa fac capitonajele. zilele astea sper sa o rezolv.
cu scuzele de rigoare va mai aman un pic.
inca odata imi cer mii de scuze celor care asteapta inca pachetele cu mochete.Ride Like The Wind!
Comment
-
Insanatosire grabnica.
Astept comanda.Cam in cit timp crezi ca o pot avea?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
No problem. Mai important este sa fii sanatos. Ai ceea ce te-am rugat in PM? Mai astept cat e necesar...
Insanatosire grabnica !e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Salut Silviu!
Asa cum am promis revin cu alte comenzi. In primul rand ma intereseaza vitrina cu inele ceasuri Prestige, deoarece da mai bine cu serigrafia de Prestige comandata luna trecuta, apoi doresc si un set de autocolante prag (contin autocolantele pentru toate 4 usile sau numai pentru usile fata? Oricum n-are importanta, le iau cum or fi) si nu in ultimul rand o mocheta capota motor si una pentru capota portbagaj, ambele cu kituri de prindere.
Daca nu poti trimite toata comanda acum, poti pune pentru inceput vitrina si setul de autocolante, urmand ca dupa ce onorezi si celelalte comenzi restante la mochete (am inteles ca au fost unele probleme, cu ocazia asta iti transmit multa sanatate) sa ma rezolvi si pe mine. Multumesc anticipat!
Comment
-
Tapiteria "carbone" de care ai pomenit ce varianta de Ph 2 echipeaza? Eu nu am reusit sa gasesc pe nicaieri decat tapiteriile de la Sandero, si aceasta denumire nu exista pe sandero.
Spune-mi doar pe ce echipare vine si ma voi uita la una. Daca imi place, vreau si eu.
Comment
-
Salut silviu,cam cind estimezi ca va ajunge comanda si la mine?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
si totusi........avem nevoie de el toti.
INSANATOSIRE GRABNICA SilviuUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment