silviu folie prestige / benzinar mai ai? si un pret daca se poate. mersi
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Multumesc
Salut,
Primit oglinzile foarte promt.
Nu le-am vazut, ele sunt acasa, eu si masinuta suntem la munca pana la noapte, si azi, si maine, si poimaine.....
Multumesc, cand ai timp poate imi dai un post sau PM cu traseul cablajului prin bord, as vrea sa il montez ca pe cel din fabrica. Nu ma grabesc, cum am spus pana marti lucrez non stop...
Comment
-
Salut,
Dupa primul "business" reusit impreuna, as mai vrea:
Buton dezaburire 15 lei;
Maneta stergatoare cu comanda computer de bord, de berlina - 80 ron;
Serigrafie ceasuri Prestige DCI cu ace la 60 lei;
Daca le ai pe toate si daca mai ai adresa mea de saptamana trecuta, este comanda ferma.
Cu multumiri
PS Poti sa faci rost de protectii aripi Logan pickup (sunt mai late iar cea din spate e mai lunga) si de buza spoiler fata de Sandero?Last edited by detail; 30 March 2009, 00:54.
Comment
-
detail: ai pm.
tavi: capacele de tiranti sunt cele din poza atasata.
vin la tirantul de la usa, tirantul de usa este cel situat intre balamalele usii, si e responsabil cu treptele de deschidere a usii si o opreste sa nu se dea peste cap.
rolul este antipraf si poate si antifonic pentru ca nu mai suiera vantul prin usa.Attached FilesRide Like The Wind!
Comment
-
Salut Silviu,
Daca nu gasesti butonul de dezaburire nu te da peste cap, cred ca il gasesc in Vitan, dar as vrea maneta si serigrafia pana sambata, cred ca am timp in weekend sa "killeresc" masina, si as avea nevoie de toate cele ca sa nu o demontez de 2 ori.
Comment
-
http://www.dacia.ro/#/oferte-special...-anonimat.html asa ceva se poate gasi???????????????????
Comment
-
setul capace pt tiranti contine 4 bucati sau 2?
Proiectoare cu suporti si cablaj pt primul model de logan mai ai? la ce pret?Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
Comment