Am prim pachetul silviu. Cand am timp ma apuc de montaj . sper sa ma descurc .mersi mult inca odata . cand mai primesti capacele din alea de la usi ( de la balamale ) sa ne anunti.
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Christian86 View Postsalut silviu! mai ai cumva mocheta pentru buza portbagajului si pentru usa de portbagaj si asta ultima se poate pune si pe modelul de la ph2 nu?
daca ai da un pm si iti dau si datele pentru comanda
ms multsigpic
Comment
-
Originally posted by silviu_79 View Postmocheta de la cric se pune usor cand prinzi "spilul". partea cu cele doua urechi, unde sunt indoiturile alea paralele se baga in spatele cricului, spre aripa. apoi partea unde are gaurica o prinzi in jurul surubului ala cu cap triunghiular ce vine in spatele stopului.
autocolantul de stalpi este cel original si tot autocolant este si la cele noi, ph2 si prestige/kiss fm.
poze cu tapiteria.
Comment
-
Am pus si eu mochetele. M-am chinuit cu bradutii aia de numa, greu mai intra . Sper sa nu cada , parca la capota motor nu stau asa de fix. Nu am putut sa prind mocheta din spatele scaunelor , piulitele acelea de plastic nu merg infiletate pe bradutii aia care sunt acolo unde sunt facute gaurile. O sa caut o modalitate de prindere. In rest e ok . Imi place cum arata asa masina. Parca acuma mai aduce a masina , e mai completa . Mersi inca odata Silviu.
Comment
-
Silviu_79, ai sticker cu versiunea de echipare. Acela carese lipeste pe usa din pasagerului. Daca da, am nevoie de unul cu "Ambiance", ca un bou mi-a lovit usa azi si trebuie sa o schimb. Si inca ceva: Sticker-ul acela ce presiunea in roti care de lipestepe usa soferului, il ai, ca si de asta am nevoie, ca si usa asta am schimbat-o acum 2 luni. Astept PM.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Originally posted by misucelmic View PostAm pus si eu mochetele. M-am chinuit cu bradutii aia de numa, greu mai intra . Sper sa nu cada , parca la capota motor nu stau asa de fix. Nu am putut sa prind mocheta din spatele scaunelor , piulitele acelea de plastic nu merg infiletate pe bradutii aia care sunt acolo unde sunt facute gaurile. O sa caut o modalitate de prindere. In rest e ok . Imi place cum arata asa masina. Parca acuma mai aduce a masina , e mai completa . Mersi inca odata Silviu.
la mocheta de la capota portbagaj ii mai largesti si tu putin gaurile.
la cea din spatele banchetei, dai jos spatarul si scoti cei 2 braduti care au varful in portbagaj, si ii pun invers (sau ii pui pe cei de la silviu ca sunt negrii), adica din portbagaj spre interior. si la fel, ii fixezi cu o lovitura de ciocan.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment