If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Intreb si eu ca omul nestiutor: autocolantul pentru prag, cel cu LOGAN scris pe el, cum se pune? E vb de directie, sa poti citi din interior, sau din exterior?
Sau mai simplu, de unde incepe cuvantul LOGAN, de langa stalpul usii, sau din fata?
Cine stie sigur, sa-mi dea si mie un raspuns. Mrs.
Autocolantul din acest post se lipeste asa cum il vezi din afara masinii pe pragul din fata ...de la sofer...deci "D"-ul e in fata (spre motor)...in partea pasagerului va fi spre spate...si asa e firesc sa se monteze...adica sa se poata citi cand te urci in masina
silviu: bujiile de care sunt ? (firma, nr electrozi). mersi
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Silviu, mi-ai trimis autocolant prag de Sandero, iar eu am facut comanda pt LOGAN ph 1. Astea sunt mai lungi, si cred ca si mai late, decat cele de logan. Cum facem? Am apucat sa le lipesc, dar nu vin bine deloc, sunt mult prea late. Cred ca se vor dezlipi foarte repede, pentru ca sunt mai late decat pragul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment