@stefi - E de Sandero/Ph2 maciulia de plastic cu aluminiu in cap. Cea de Prestige e din piele.
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Silviu am comandat de la tine "Capitonaj in "buza" portbagajului, in partea cu incuietoarea" l-am primit , multumesc pentru promptitudine insa vreau sa-mi spui cum se monteaza. MAi precis am observat ca are trei gauri una centrala unde se baga peste incuietoare si doua gauri mici stinga dreapta. Vreau sa te intreb daca nasturii aia din plastic de care este prinsa tapiteria standard se trag pur si simplu si prind acolo capitonajul primit de la tine?
Sper sa fi fost destul de clar
Comment
-
ai cumva numa folia aia de la ceasurile de bord??
fara placa aia cu leduri si restu...numa folia alba k ma nevoie doar de aia k am bordul albastru si sa ii pun folia alba arata mai fain;)
ai cumva numa folia aia de la ceasurile de bord??
fara placa aia cu leduri si restu...numa folia alba k ma nevoie doar de aia k am bordul albastru si sa ii pun folia alba arata mai fain;)Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!
Comment
-
ornament toba
un ornament de toba ca asta ai??? Al meu a facut papuci...la furat unul ..Attached FilesLast edited by irinel; 28 July 2009, 22:39.1.2 TSI
Comment
Comment