A sosit pachetul,foarte frumos ambalat.Astept saptamana ce vine colantele de praguri modelul de prestige.Multumesc.
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut! ma intereseaza o conducta de servodirectie cea de joasa presiune dintre vas si caseta, pentru logan benzina 1,4 laureate , merge si de pe preferance . Daca ai cumva ...fa-mi un pret cu transport cu tot , da sa fie in stare buna ca altfel ma apuc si inadesc furtunu la a mea si nu ma mai complic. Merci!Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Salut.
Din cite stiu eu nu merge de pe preferance decit daca are AC.Cele fara AC sunt mai scurte
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
uite-le in poza asta, sunt cele care vin pe muchia aripilor si protejeaza impotriva pietricelelor.
Ride Like The Wind!
Comment
-
Silviu,protectiile is modelul vechi,adica alea mai subtiri?Ca acuma am facut pe PH2 dealea mai groase si arata ca naiba,adica mai late si "ocupa"o suprafata mai mare din muchia aripii.Poti trimite si numai 2,pe spate?Cumpar volan de Duster
Comment
-
Am modelul vechi, adica cel original ca din alea late nu am vazut de origine.
Cele de origine sunt astea inguste in doua variante, unele la care se pot pune aparatori de noroi si altele care vin pana jos si nu se pot pune aparatori de noroi.
Nu le vand decat la set.Ride Like The Wind!
Comment
-
piese
Spune-mi si mie daca exista protectii aripi pt. ph2/Sandero!
Iar cele pt. ph1 la cat sunt setul?
Autocolant stalpi Prestige pt. Sandero exista?
Am cumparat pt. ph1 si sunt mai inguste, nu se potrivesc la Sandero unde stalpul este ceva mai lat.
merci
Comment
Comment