m-ar interesa ceasurile de duster dar intai sa vad o poza reala cu spatele lor, eventual sa-mi spui daca configuratia pinilor e aceiasi ca la bordul de logan.
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
huse nu am.
florin dnf: nu am.
Dorel_slz: ceasurile de duster sunt la fel ca alea de logan pe spate, configuratia pinilor este aceeasi.
mishu_wrc: nu am.
Spirea_robert: nu aduc.
ioniy: da, toate sunt repere de origine:
distributia 180 lei, capetele de bara 75 lei bucata, filtru de aer 45 lei, cel de ulei 25 lei.Last edited by silviu_79; 26 June 2010, 19:21.Ride Like The Wind!
Comment
-
salut silviu nsunt radu ma poti ajuta si pe mine cu o problema te poti interesa pe la magazinele alea din pitesti eu stiam pe dumbrava pe strada aia cu sens unic dk mai exista sau in alta parte de amortizoare de fata cu rulment viraj si flanse cam la cat este pretul unuia deci cat costa amortizorul cat costa rulmentul de viraj si cat costa flansele te rog din suflet mau lasat de tot amortizoarele si la noi sunt foarte foatre piperate preturile si la bugetu;l meu numi permit asa dk gaseai mai eifine mi le trimiteai tu prin posta k sa nu mai vin eu cu masina pana la pitesti k face urat rau de tot te rogh ajutama imi pun toata speranta in tine si astept sms cand te interesezi numai bine radu cu stimaSRF TARGOVISTE
Comment
-
ioniy: da, toate sunt repere de origine:
distributia 180 lei, capetele de bara 75 lei bucata-1 buc stanga ,1 dreapta , filtru de aer 45 lei, cel de ulei 25 lei.