[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da roata jos vezi in ce stare sunt discurile si placutele...sry de OFF TOPIC
    Silviu luni pui alea la posta da?
    sigpic

Comment

• Silviu discuri de frana ai?

Comment

• Silviu nu mi-a venit coletul ... si au trecut 5 zile + 2 weekend se fac 7 ...
        sigpicMy ride

Comment

• Salut. http://www.loganclub.ro/forum/placut...a-t1862p5.html --> La acest link exista o discutie despre faptul ca placutele voastre de frana nu sunt originale. V-as ruga sa aveti bunavointa de a va implica in discutie si a va sustine produsele sau de a recunoaste ca sunt falsuri pentru a nu ne induce in eroare pe restul forumistilor. Multumesc anticipat.

Comment

• Discuri de frana nu am.
            deluxe: mergi la posta si intreaba daca ai colet ca probabil nu ti-a adus postasul avizul.
            grassu: placutele mele sunt cele care se monteaza in service, sunt piese de origine. cele pe care le-ati luat de prin targ sau de unde le-ati luat nu stiu cum sunt.
            Ride Like The Wind!

Comment

• Pai uita-te pe linkul din postul meu anterior. E vorba despre faptul ca placutele voastre de frana sunt fakeuri ! Si cand zic "voastre" fac referire la tine si inca 2-3 care le vindeti pe forum. Asa ca am rugamintea sa dai si tu pe thread sa vezi despre ce este vorba si sa postezi acolo. Numai bine !
              Last edited by crististreulea; 27 April 2008, 14:13.

Comment

• Silviu deflectoare de aer pe fata negre(fumurii) ai?????

Comment

• Originally posted by Errors View Post
                  Sal,zi si mie un pret pentru o pereche de oglinzi electrice MCV.
                  Poate imi dai si mie un raspuns daca nu te superi.

Comment

• Am primit oglinzile de prestige de la Silviu. Au ajuns intregi la destinatie maine le voi monta.

Mersi pentru promptitudine.

S.
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• A ajuns silviu ... merci frumos ... recomand cu tarie
                      sigpicMy ride

Comment

• Ms silviu,mi-a ajuns coletul
                        bafta
                        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Originally posted by Silviu View Post
                          Am primit oglinzile de prestige de la Silviu. Au ajuns intregi la destinatie maine le voi monta.

Mersi pentru promptitudine.

S.
                          Azi le-am montat si testat. Sunt in regula si din punct de vedere electric;

puteti apela cu incredere la Silviu.

S.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Logan 1.4 Mpi

Sal Silviu nici acum nu mi-a ajuns pachetul am doua saptamani si ceva , am nevoie de placute.............ai vreun raspuns ptr. mine .............
                            sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Am mai adus oglinzi de prestige, electrice si incalzite la 380 lei perechea.
                              Ride Like The Wind!

Comment

• Silviu ai cumva prelungiri ptr. bord?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google