M-ar interesa si pe mine niste manere prestige! Cat sunt si cand mi le poti trimite?
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Salut
Salut mocheta capota portbagaj adica si pentru portbagaj si pentru capota la motor ? vreau si eu niste poze sa vad cum sunt te rog si daca ai as vrea 2 seturi.http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png
B-63-AUI Logan 1.4MPI Laureat + Albastru Mineral stock momentan
Comment
-
Setul de manere costa 65 lei dar momentan nu mai am. cred ca saptamana viitoare mai primesc. va anunt.
mocheta am doar pentru capota portbagaj si uite si o poza cu ea.Attached FilesRide Like The Wind!
Comment
-
Emblema cu "DACIA" care se gaseste parca pe VAN o ai?
Comment
-
-
-
Am primit si eu coletul , ms mult , totul este ok ! Sper sa ne mai auzim pe viitor ! Niste manere pt usi cat ar fi ?!
Comment
-
Salut baieti. Sunt nou in casa asta si as vre si eu niste piese pentru logan.
Ma intereseaza urmatoarele: plansa plasma ceasuri bord, inele cromate ceas bord, inele cromate aeratoare, maciulie schimbator cromata in parte.
Se potrivesc oginzile de Prestige la Logan? M-ar interesa si asa ceva.
Astept raspunsul vostru. Mercy, Remus din Alba Iulia
Comment
-
Deflectoare aer (paravanturi )pentru geamuri electrice fata spate ,care sadea voie sa inchida geamurile perfect fara sa devieze geamurile?Am luat 2 perechi si au aceiasi problema ,posibil ca distantierele de plastic sa fie prea moi si sa nu tina chederul ori sunt mai groase paravanturile .Producator Dobre SRL.
Comment
Comment