Silviu, mi-a venit azi aviz de la posta...Maine merg sa ridic coletul...faza e ca, eu cred ca nu mi-ai pus si sistemul de prindere la mocheta de la portbagaj, pt ca am ramburs 72 lei, si nu 77 cat trebuia...daca nu ai pus si sistemul de prindere, te rog sa le trimiti cu ramburs doar 5 lei (cat costa alea), pt ca este greseala ta
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu astept sa ajunga serigrafia si acele
by the way..................Nu ai cumva chestia aia ca un eleron sau ceva de genu (deflector de aer) care se prinde pe luneta spate..............M-ar interesa una.................Si un pret bine inteles. Ms
Comment
-
-
Am luat azi coletul de la posta... A venit bine, dar cu mocheta aia m-am cam chinuit sa o prind si a trebuit sa ii fac eu niste adaptari pt ca unele gauri nu se potriveau...Vreo 3 la numarDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Vreau si eu 2 "sigurante" ptr protectiile noroi! Nu stiu daca asa se numesc dar sunt alea ce tin in partea de jos protectiile de caroserie? Ai asa ceva? Sau dai doar cu protectiiile ? Cat sunt?
Comment
-
Merci de pm dar astept raspunsul lui silviu! Eu am deja aparatorile!
Comment
Comment