Ok.E bine ca e trimis.Mersii
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma intereseaza si pe mine mocheta aia de pe capota de la motor.....cu suportii de prindere. Cat costa???
Comment
-
Comment
-
Silviu ma intereseaza si pe mine, capacele de la butoanele de geamuri(forma a fost schimbata dar butonul este acelasi dar capacul difera), deci nu tot butonul de la geamul electric de ph2 doar capacul daca se poate.Multa lume, putini oameni...
Comment
-
imi pui te rog o poza cu prelungirea aia de spoiler din cauciuc??? de sandero. se potriveste la logan?????
Comment
-
bobo: am doar un buton de ph2 si nu-l desfac.
89.mir: nu am poza deocamdata, o sa fac si o pun aici.
am mai adus inele aeratoare prestige, cele argintii, 65 lei setul.Attached FilesRide Like The Wind!
Comment
-
am primit coletul. dar te rog sa imi zici si mie pretul la fiecare 'produs' pe care mi l-ai trimis, pentru ca mi se pare prea mult. si un capitonaj pt buza portbagajului l-am luat pentru un membru de pe forum care are ph2, si nu a stat. a trebuit sa ii punem banda dublu adeziva ca nu vroia sa stea nicicum. la a mea mai sta de bine de rau, dar o sa vad catDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment