sal. pentru contactorii de la usile din spate imi dai si cablu? sau trebuie sa il cumpar? si zi-mi si mie pls cum scot butonul de la usa din fata, ca am tras de el si nu mi-a iesit, si nu as vrea sa il bulesc
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
e vorba de butonul din poza. totusi, daca dau mocheta la o parte nu stiu cat pot sa ajung la buton. uita-te si tu ce distanta e...mai degraba trebuie dat jos plasticul de pe stalp, ceea ce nu o sa fac. sa vedem ce zice si silviuAttached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
eu nu ma risc sa bag degetul acolo. am aflat cum se scoate. propun sa incheiem aici subiectul cu butonul, pentru ca nu suntem la sectiunea discutii generale, ci sectiunea de bursa. mai astept un raspuns de la silviu, atat. deja e preaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
alin: tragi cauciucul de pe buton, tii de partea aia subtire, rotunda a butonului si cu o surubelnita micuta apesi fiecare clema din cele 3 dinspre exteriorul butonului spre centru, pe rand, usor si o sa iasa. nu e greu si nu ai cum sa-l strici asa usor. mufe pentru butoane nu am. cablu iti pot da.
andy: nu am oglinda van/mcvRide Like The Wind!
Comment
-
Ma intereseaza si pe mine o mocheta pt capota portbagaj cu kit, capitonajul care ascunde cricul,capitonajul din buza portbagajului,si Capitonaj pentru spatele portbagajului inspre bancheta ..la ultimul as vreo o poza ca sa ma lamuresc cum este daca se poate...sa imi spui si livrarea cat ma costa
Instalatia de proiectoare are si cablajele?? As vrea un pret pt maneta de semnalizarea cea care are si butonul pt proiectoare si un pret pt butoanele de la geamurile electrice in cazul in care ai cu impuls...multumesc si astept un pm de la tineIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
-
maine dimineata pun poze cu capitonajele.
butoane cu impuls nu mai am si nici maneta lumini.
instalatia de proiectoare este completa, de la mufa de sub baterie pana la fiecare proiector in parte.
capace tiranti nu mai am.Ride Like The Wind!
Comment
Comment