Originally posted by silviu_79
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut silviu spune mi te rog ce rol au protectile pentru aripi (mai exact caci banuiesc ca au rol de a proteja , dar cum?) si daca poti face rost si cat m-ar costa o cotiera originala de prestige? multamsigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Multam SoNyKeL pentru informati acum as mai vrea sa stiu de la silviu , daca imi poate face rost de cotiera pentru pestige?si cam cat m ar costa? multumesc anticipatsigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
fabian: iti trimit maine maciulia.am adresa. imi cer scuze ca nu am venit ca un neserios, de vina e o raceala serioasa dar tot de neserios am picat.
tezeu: protectii de aripi nu mai am, cotiera iti fac rost dar e pe la vreo 250 lei.
pbogdan: autocolante stalpi la 60 lei setul.Ride Like The Wind!
Comment
-
Silviu vorbim referitor la cotiera (vin sarbatorile si am multe alte prioritati), oricum e destul de piperata , vine cu ceva anume ? este imbracata in piele ceva ? o poza se poate? se fixeaza bine sau dupa un timp incepe sa danseze pe acolo printre scaune?multamsigpic
Comment
-
Iasi
Vreau si eu maciulie , unde se gasesc si cat , in cat timp intru in posesia ei........???????????????????????????????????????? ????
Comment
-
am maciulii de prestige pe stoc.
100 fara husa de levier, 120 cu husa cu tot.
Volan imbracat in piele, de Prestige 290 lei;
Autocolante stalpi Prestige la 60 lei;
Emblema 1.5 DCI cu I rosu (pt diesel 85 cp) la 18 lei;
Ceasuri de bord albe, de Prestige, cu computer de bord - 300 ron de benzina si 330 de diesel;
Oglinzi electrice si incalzite de MCV - 350 ron;
Maneta lumini cu pozitie proiectoare - 85 ron;
Maneta stergatoare cu comanda computer de bord, de berlina - 80 ron, de MCV - 85 ron;
Inele aeratoare argintii, de Prestige - 60 ron setul;
Manere argintii, de Prestige - 60 ron setul;
Cheie cu butoane Logan - 30 ron bucata;
Instalatie oglinzi electrice - 60 ron;
Joystick oglinzi electrice - 30 ron;
Butoane usi spate - 15 ron bucata;
Embleme 1.4MPI, 1.6MPI, 1.6 16v, Logan by Renault - 9 ron bucata;
Maciulie neagra, colectia noua (nu e de Prestige) - 25 ron;
Maciulie gri cu capac argintiu cromat de sandero la 75 ron;
Macarale electrice geamuri fata - 310 ron;
Lampa torpedou cu buton - 30 ron;
Instalatie airbag pasager - 35 ron;
Placute de frana la 70 ron setul;
Sonda mars-arriere la 60 ron;
Sonda Lambda pentru Mpi la 75 ron;
Sonda pentru directie asistata 60 lei;
Contactor pedala frana 40 lei.
Toate piesele sunt noi si originale.Attached FilesRide Like The Wind!
Comment
Comment