In legatura cu,capitonajul de la buja portbagajaului...si eu am luat..si nu o stat deloc..l-am bagat mai mult sub cheder si ii ceas;)..
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
la mine mai sta cum mai sta, dar la membrul celalalt cu ph2 parca e prea scurt materialul, nu stiu ce sa zic...sunt curios cat o sa ii tina banda dublu adeziva care i-am pus-oDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
alin: nu mi-ai zis ca vrei si pentru ph2, pe ph2 nu am testat, nu stiu cum e acolo.
in legatura cu preturile, da-mi pe prv ce ti-am trimis si-ti spun pretul pe fiecare.
fa-i o poza si pune-o aici. daca e, ii fac una cu buza aia mai mare, nu-i bai.Last edited by silviu_79; 18 December 2008, 22:08.Ride Like The Wind!
Comment
-
silviu- nici la mine nu vine mocheta ptr buza portbagaj! ce sa fac??? exact ca la alindrgn...si la mine e ph1!!!
Comment
-
o sa fac poza si la mine, si la celalalt membru si o sa iti dau, dar ti-am zis ca la el e deja banda dublu adeziva pusa, asa ca o sa fac poza ca sa vezi distanta dintre mocheta si chederDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
mocheta care am luat-o de la el se potriveste ca manusa, doar ca am tras eu prea tare de ea intr-o parte si a trebuit sa dau a III-a gaura pentru bradulet. am probat-o inainte sa o prind la cheder si se potrivea la tanc. nu stiu la voi cum nu reusiti sa o puntetiAttached FilesLast edited by bogdan_1984; 18 December 2008, 23:18.sigpic
Comment
-
si eu sunt sigur acu, dupa ce vad poza asta, ca e mai scurt taiata la mine! e lipsa vreo 1,5-2 cm!
Comment
-
Silviu m-ai inteles gresit eu vroiam sa stiu daca se potriveste la logan si un pret.
ms mult
Comment
-
silviu...azi i-am dat protectiile lui sebi8ta...ti-am specificat in pm ca vreau protectii pentru MCV, nu de berlina. ca de berlina isi lua din brasov cu 60 lei, nu cu 85 de la tine. si una din protectiile de pe spate are un tambur ruptDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
ok...poza cu capitonajul de pe ph2 nu mai pun ca a zis ala ca tine banda dubla adeziva. insa zi-mi si mie cum sa prind la mine capitonajul ala din spate. ca gaurile alea nu sunt la distanta care ar trebui, si parca sunt mai jos decat decat ar fi trebuit. iti pun o poza sa vezi cum imi sta. in partea dreapta (nu se vede in poza) se tine in cuiul ala de plasticAttached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment