butonul de la portbagaj ma intereseaza... cat costa???? daca ai... (la al meu cand bag cheia se invarte in gol)
[VAND] proiectoare, ceasuri bord si manere prestige
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by silviu_79 View Postnu stiu sa fii schimbat cablajul si sa fi trecut la cel de clio dar ma rog...
referitor la cleme, aia din pachet a fost bonus, nu am cleme si nici nu am spus undeva ca dau si clemele.doar proiectoare, becuri, cablaj si suporti.
referitor la contactorul de frana, este si asta reglabil si are sigla renault, acum depinde pe care masina l-ai pus ca sunt diferite diesel benzina si vad ca tu ai si un dci si un mpi.
atunci merci de bonus
cat priveste cablajul am fost in aceeasi seara la mai multe magazine si toti in dadeau aceasi cablu de proiectoare (ca si cel trimis de tine), pana am intrebat pe cineva de la reprezentanta care mi-a spus ca modelul meu (preferance 1.5 dci fabricat in feb 2006) ar avea instalatia electrica de la clio, insa la Vitan cand am intrebat mi-a spus ca pana acum pentru toate loganurile el vinde numai cablajul cu mufa mai plata si cu un burduf albastru si ca nu a avut plangeri.
Oricum pana la urma am rezolvat-o, mai trebuie doar sa mai ma bag o data sub masina ca sa le reglez pentru ca imi bat in pamant.
Mai facem afaceri impreuna si pe viitor...
Ai idee cam la ce pret m-ar duce doua oglinzi electrice cu degivrare modelul nou+cablajul+butonul de actionare ? (degivrarea se actioneaza din acelasi buton cu luneta ?)
merci
merci
Comment
-
bandou cromat nu am. nici buton portbagaj.
maciulii am doar de sandero/phase deux. au capac cromat ca alea de prestige si corpul gri. singura diferenta este ca nu sunt imbracte in piele. 65 lei.
oglinzi nu am deocamdata niciun model. legat de degivrare, da, ea posrneste odata cu cea de la luneta.Ride Like The Wind!
Comment
-
set autocolante stalpi 65 lei.
poze cu consola centrala prestige pentru mircip.Attached FilesRide Like The Wind!
Comment
Comment