gata, se stie data urmatorului transport de DRL-uri: 10 decembrie. rezervati din timp daca vreti sa mai prindeti
Vand module DRL (Daytime Running Lights)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ieri seara am ajuns din Serbia cu DRL-urile in portbagaj. Astazi am sa incep sa va sun. Dar din cauza programului idiot pe care-l am astazi, probabil nu apuc sa va sun pe toti cei care ati comandat si din acest motiv doar o parte din ele le voi pune maine dimineata la posta. Pe restul va sun maine seara si coletele pleaca miercuri dimineata.
Ne auzim la telefon/mail/sms/PM pe forum.Attached FilesDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by ninjoaca View PostEu pot veni la tine - numa sa imi dai adresa pe email. sau pe PM.
deseara revin in timisoara. cum spuneam, program sexyDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by NOL View PostCe pret are DRL cu conectica H4 pt loganDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment