If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut,
da, se poate
pe data de 17 imi vine noul transport, mai sunt 6 nerezervate.
da-mi un mail sau PM cu numele, adresa livrare si un numar d etelefon ca sa te trec pe lista de rezervari, iar in momentul in care le primesc, te contactez.
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
esti foarte optimist si asta e bine
mai am 3 comenzi inaintea ta pe module DRL cu conectica H4. urmatorul transport e prin octombrie/noiembrie candva.
daca vrei, lasa-mi u nume, adresa livrare si un numar de telefon ca sa te trec pe lista de rezervari si cand le primesc, te contactez
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
asa e
urmatorul transport imi vine in prima jumatate a lunii noiembrie.
pretul pentru modulul H4 este de 78lei, cel doar cu fire 70lei, + taxele postale. 13 lei cu posta romana sau 27lei cu fane curierul
Am montat modulul, funcționează conform descrierii! Greu montajul, aproape un min. jumate!
Mulțumesc mult și poți sa ma treci cu încă unul pentru tura viitoare.
Tot la Marius a ajuns, asa-l cheamă pe fiu-meu!
Last edited by wertys_poi; 29 September 2014, 18:51.
nu-i bai, si urmatorul din noiembrie tot la Marius o sa ajunga, asta daca nu-mi comunici un alt nume . nume pe care probabil mi l-ai comunicat deja si eu n-am sesizat
vineri imi vin module pe stoc, vreo 50 bucati nerezervate
- doar cu fire 70lei
- cu conectica H4 78lei
la aceste sume se adauga taxele postale, 13 lei cu Posta Romana(livrarea in 3-4 zile) sau Fane Curierul 27lei(livrarea a doua zi)
nu mai stiu daca am precizat, din august, la toate modulele s-a scazut voltajul de alimentare a becurilor la 5V
In tutorial ai specificat ca voltajul de 6,6 ar fi minimul necesar pentru ca sa nu arate ca niste lumanari farurile.
Acum daca a scazut la 5 V cum arata?
Ca ma interesa si pe mine un modul H4 cu conectica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment