Sincer ...nu stiu ! In principiu cred ca da, nu vad motivul pentru care producatorul ar schimba codurile . Dar raspunsul exact se poate afla numai prin testare.
[Vand] Volt-termometre, Interfete satelit volan pt. Alpine/Sony/Pioneer
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Da, merge interfata ...Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
salutare tuturor
am comandat de la fratello o interfata pt alpine cde 131r pe care am montat-o la un duster. din clipa in care m-am hotarat, fratello a oferit cu multa rabdare toate detaliile pe care le-am cerut. a fost prompt cu privire la expedierea coletului, iar interfata functioneaza excelent. fratello e un om deosebit. recomand cu multa incredere.Last edited by megavx; 8 November 2012, 17:15.
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri !
=====================
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul
2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul ;
3.Volt-termometru cu display LCD albastru, cu 2 senzori de temperatura, masca frontala inscriptionata "TERMO" = 150 lei ;
4.Stop frana pulsator = 40 lei.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
pt modelul meu gasim?Attached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
@Pipan : modelul tau nu accepta decat comenzi in infrarosu (deci telecomanda !). Imi pare rau, nu poti folosi NICIUN fel de interfata pentru comenzi pe volan ...Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
-
Kenwood nu ...imi pare rau !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Luni expediez coletul. Multumesc pentru comanda !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
Comment