If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Volt-termometre, Interfete satelit volan pt. Alpine/Sony/Pioneer
Multumesc pentru aprecieri !
Doar 1 volt-termometru disponibil ! Urmatoarele probabil in martie, dupa ce sosesc senzorii de temperatura ! Interfete satelit disponibile pentru Sony/Pioneer/Alpine ! N-am apucat sa testez pe Blaupunkt ...
Multumesc, din nou, pentru suport, Adicata !
Da, modulul meu exact asta face : asigura functionarea oricarui HU-Alpine, Sony, Pioneer, cu satelitul de comanda de Logan (Clio, Kangoo). Sunt pastrate functiile celor 6 butoane (exceptand rotita). Satelit de comanda se gaseste la bursa ; am auzit ca si la Service SERUS ar fi ( cca. 90 lei). Eu nu am satelit de comanda de vanzare !!!
Avand in vedere ca maine sigur nu voi pleca cu masina, sper sa testez si codul (scris deja !) pentru Blaupunkt !
Deci ... Anunt valabil ! Doar 1 volt+termometru diponibil ; module lampa stop cu semnal pulsator disponibile ; module interfata satelit disponibile !
Functioneaza la orice player Pioneer ce poseda intrare (mufa jack 3.5- este pozitionata pe pertea posterioara a aparatului), pentru functia remote by wire.
module pentru pioneer mai ai? am un pioneer deh 2320ub si am in spate jack(scrie si in cartea lui wired remote) si m-ar interesa un modul din acela!Stima!
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Vand : module de interfata a satelitului de comanda audio Logan (Clio;Kangoo) cu radio/cd/casette modele : ALPINE, BLAUPUNKT, PIONEER, SONY !!!
Modulele sunt realizate cu microcontroler (isi pastreza comenzile in timp, nefiind influentate de starea tastelor/temperatura); satelitul pastreaza cele 6 functii ale tastelor : VolumeUp, VolumeDown, Mute, TrackUp (Search Up), TrackDown (SearchDown), Source !!!
Rotita de scroll NU este functionala, dar nu influenteaza in niciun fel functionarea.
NU am de vanzare si sateliti de comanda.
Pret :
-modul pentru Pioneer/Sony = 50 lei
-modul pentru ALPINE = 100 lei
-modul pentru BLAUPUNKT = 100 lei
Conexiunile sunt extrem de simple :
Conexiuni satelit comanda - modul interfata :
Store and share all of your images @ IMAGESHACK.com
Nota : nu am mufe pt. Blaupunkt! Pentru Blaupunkt se poate utiliza, fara modificari, mufa cu care vine satelitul. Celelalte modele le livrez cu jack-ul care intra in mufa "remote-by-wire".
Conexiuni alimentare modul interfata :
Store and share all of your images @ IMAGESHACK.com
Montajul vine incasetat !!!
ATENTIE ! Interfetele se pot monta pe aparatele care au din fabrica functia de "remote by wire" !!! Daca nu au aceasta functie, atunci NU se poate ! Consultati manualul/cartea tehnica a aparatului !
Deasemenea disponibile : termometre cu display LED (rosu sau albastru), termometre cu display LCD (cifre albe, retro-iluminare albastra), volt-termometre cu display LCD (idem), module pentru a treia lampa de frana cu semnal pulsator.
Comenzile sunt onorate dupa trimiterea pe PM a datelor postale. Numai bine !
Vand : module de interfata a satelitului de comanda audio Logan (Clio;Kangoo) cu radio/cd/casette modele : ALPINE, BLAUPUNKT, PIONEER, SONY !!!
Deasemenea disponibile : termometre cu display LED (rosu sau albastru), termometre cu display LCD (cifre albe, retro-iluminare albastra), volt-termometre cu display LCD (idem), module pentru a treia lampa de frana cu semnal pulsator.
Mai multe detalii aici : http://www.loganclub.ro/forum/showpo...1&postcount=55
Mai multe detalii aici :http://www.loganclub.ro/forum/showpo...1&postcount=55
adica asta ? mosule suntem o groaza cu cd-mp3 astea , cu alte cuvinte e rost de comenzi multe si dese , dar sa nu spui ca nu se poate ca data trecuta . totul e sa vrei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment