Anunt valabil !
[Vand] Volt-termometre, Interfete satelit volan pt. Alpine/Sony/Pioneer
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
NOU !!! Interfata pentru JVC este gata !!!
Video aici : http://youtu.be/2R8zqOL2bkY
===============================
Vand :
-Interfete satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul ;
-Volt-termometru cu display LCD ALBASTRU ; DOAR 1 BUCATA, DISPONIBILA LA 130 lei !!! Masca frontala inclusa in pret !
-Volt-termometru cu display LCD ROŞU , PE NEGATIV; DOAR 1 BUCATA, DISPONIBILA LA 150 lei !!! Masca frontala inclusa in pret !
-Stop frana pulsator = 40 lei.
Disponibile interfete pentru Alpine & Blaupunkt & JVC cu orice tip de satelit Renault.
==============================
Asa cum am mai spus nu am (inca) aparatele pentru teste (Pioneer/Sony). Nu pot vinde ceva ce nu am testat ! In masura in care voi gasi astfel de aparate, dupa teste interfetele vor fi disponibile la vanzare.
Prin bunavointa lui Shtrumphy83 (care mi-a trimis prin posta JVC-ul sau) acum pot oferi si interfata pentru acest model. Ii multumesc si pe aceasta cale !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
-
Originally posted by Fratello View PostEste gata si codul pentru BLAUPUNKT ! Perfect functional !!!
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Vand : module de interfata a satelitului de comanda audio Logan (Clio;Kangoo) cu radio/cd/casette modele : ALPINE, BLAUPUNKT, PIONEER, SONY !!!
Modulele sunt realizate cu microcontroler (isi pastreza comenzile in timp, nefiind influentate de starea tastelor/temperatura); satelitul pastreaza cele 6 functii ale tastelor : VolumeUp, VolumeDown, Mute, TrackUp (Search Up), TrackDown (SearchDown), Source !!!
Rotita de scroll NU este functionala, dar nu influenteaza in niciun fel functionarea.
NU am de vanzare si sateliti de comanda.
Pret :
-modul pentru Pioneer/Sony = 50 lei
-modul pentru ALPINE = 100 lei
-modul pentru BLAUPUNKT = 100 lei
Conexiunile sunt extrem de simple :
Conexiuni satelit comanda - modul interfata :
Conexiuni modul interfata - mufa Blaupunkt :
Nota : nu am mufe pt. Blaupunkt! Pentru Blaupunkt se poate utiliza, fara modificari, mufa cu care vine satelitul. Celelalte modele le livrez cu jack-ul care intra in mufa "remote-by-wire".
Conexiuni alimentare modul interfata :
Montajul vine incasetat !!!
ATENTIE ! Interfetele se pot monta pe aparatele care au din fabrica functia de "remote by wire" !!! Daca nu au aceasta functie, atunci NU se poate ! Consultati manualul/cartea tehnica a aparatului !
Deasemenea disponibile : termometre cu display LED (rosu sau albastru), termometre cu display LCD (cifre albe, retro-iluminare albastra), volt-termometre cu display LCD (idem), module pentru a treia lampa de frana cu semnal pulsator.
Comenzile sunt onorate dupa trimiterea pe PM a datelor postale. Numai bine !
Comment
-
Multumesc pentru feed-back !
=======================
Vand :
-Volt-termometru cu display LCD ALBASTRU ; DOAR 1 BUCATA, DISPONIBILA LA 130 lei !!! Masca frontala inclusa in pret !
-Volt-termometru cu display LCD ROŞU , PE NEGATIV; DOAR 1 BUCATA, DISPONIBILA LA 150 lei !!! Masca frontala inclusa in pret !
Disponibile interfete satelit audio pentru toate modelele de satelit de la Renault :
- satelit Logan / Clio II (faza 1) / Kangoo / Laguna I / Megane I / Twingo
- satelit Clio II (faza 2) / Laguna 2 / Espace/ Duster.
Satelitul pastreaza TOATE functiile initiale, rotita de scroll fiind functionala : Volume Up, Volume Down, Mute, Track Up , Track Down , Source, Search Up, Search Down .
Montarea este foarte simpla : se conecteaza firele de la satelitul de comanda in mufa (cf. instructiunilor), se conecteaza la plus si minus, se introduce jack-ul in mufa "remote" a RCD-ului.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Anunt valabil !
- doar 2 module interfete satelit pe stoc, pentru ALPINE sau BLAPUNKT sau JVC ;
- doar 1 volt-termometru cu display rosu pe stoc ;
- doar 1 volt-termometru cu display albastru pe stoc ;
- stop frana cu semnal pulsator in stoc suficient.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Anunt valabil !
- doar 1 modul interfeta satelit pe stoc, pentru ALPINE sau BLAPUNKT sau JVC ;
- doar 1 volt-termometru cu display rosu pe stoc ;
- doar 1 volt-termometru cu display albastru pe stoc ;
- stop frana cu semnal pulsator in stoc suficient.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
am ridicat coletul ieri de la posta si azi am montat displayul la volt -termo
am umblat un pic si la contrastul displayului ca era setat pt albastrul ala strident si aproape nu se vedea nimic pe display;
urmeaza schimbarea ledurilor rosii cu led rgb ca sa fie in ton cu bordul si consola
poze facute cu telefonul
Multumesc inca odata
Stima .Attached Files- 11052012.jpg (66.8 KB, 545 views)
- 11052012(001).jpg (75.7 KB, 545 views)
- 11052012(003).jpg (55.8 KB, 535 views)
- 11052012(002).jpg (70.9 KB, 527 views)
- 11052012(004).jpg (60.4 KB, 523 views)
- 11052012(005).jpg (95.0 KB, 284 views)
- 11052012(006).jpg (104.4 KB, 285 views)
- 11052012(007).jpg (79.2 KB, 312 views)
Comment
-
Vand :
Disponibile interfete pentru Alpine & Blaupunkt & JVC cu orice tip de satelit Renault.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Multumesc pentru feed-back ! Deci si un posesor de JVC multumit !!!
===========================
Vand :
-Volt-termometru cu display LCD ALBASTRU = 150 lei. Masca frontala inclusa in pret !
-Volt-termometru cu display LCD ROŞU , PE NEGATIV = 170 lei. Masca frontala inclusa in pret !
Disponibile interfete pentru Alpine & Blaupunkt & JVC cu orice tip de satelit Renault.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Anunt valabil !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
Comment