aha.. deci o sa le primesc .. ca de ajuns pana acolo nu prea am cum.. cred ... ok multumesc.. si ne auzim cat de curand
Jante KINETIK CONCEPT-calitate-pret Decent-design Modern
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ideea e in felul urmator: super_jante ofera transportul gratuit pentru cei din tara iar pentru cine poate sa ajunga la firma, in schimbul transportului ofera montajul gratuit(daca dai banii pe transport nu -i mai dai pe montaij iar daca-i dai pe montaj nu-i mai dai pe transport) si in acest mod toata lumea e tratata in mod egal.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostIdeea e in felul urmator: super_jante ofera transportul gratuit pentru cei din tara iar pentru cine poate sa ajunga la firma, in schimbul transportului ofera montajul gratuit(daca dai banii pe transport nu -i mai dai pe montaij iar daca-i dai pe montaj nu-i mai dai pe transport) si in acest mod toata lumea e tratata in mod egal.
Multumim pentru clarificare!
Originally posted by Logan4Me View PostBuna ziua......prezoane pt jante de aliaj pt un ford focus 1 aveti?
Avem si piulite si prezoane M12x1.5 cu scaun rotund sau conic.
Costa 6 lei/buc.
O seara placuta!
Originally posted by cory View PostCand primiti prezoane antifurt va rog sa anuntati aici, eu sunt din Focsani si vin sa le iau.
Marti sau miercuri le primim....pueti lasa un nr. de tel pe PM sa va anuntam!
Comment
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostFaine jante, super preturi, spor la vanzare !
Multumim frumos pt. aprecieri si urare!
Originally posted by adryanys View PostCat dureaza livrarea,(de cand comand pana le aduce curierul) pentru Bucuresti?
Daca le punem maine ajung joi la B.
O zi placuta!
Comment
-
Am primit jantele, totul este ok, multumesc!
Un UP de la mine''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
cat mai multi km cu ele
am reusit si eu sa fac o poza mai buna, adica nu una buna ci doar putin mai bunaAttached FilesLast edited by lord_wader; 21 April 2012, 17:22.
Comment
Comment