Am De Vanzare Peste 200 De Repere De Origine Pt Logan
Collapse
X
-
Gasim undeva suportul pentru butonul de 4x4 de la Duster? Imi trebuie de la Duster faza 1, celcare are si locasul pt montat bricheta.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostGasim undeva suportul pentru butonul de 4x4 de la Duster? Imi trebuie de la Duster faza 1, celcare are si locasul pt montat bricheta.
Originally posted by florin.fanatik View PostSalut domnu, o bieleta antirasturnare de diesel originala, care este mai rezistenta, metalica sau de cauciuc. Astept pm cu pretu si cand ne putem vedea, multumesc!
Si un pret pentru tamponul hidroelastic diesel euro3.
bieleta -80 lei de origine
tampon -300 lei de origine
Originally posted by yo87racing View PostSalut. Spune-mi te rog la ce pret ai o pereche de etriere de van? merci!
Originally posted by aslanalbert View PostSalut! Ai cumva arcul lamelar de la usita de la rezervor pentru un logan din 2005?
Originally posted by adiursanu View PostSalut ! Clapete deschidere usi ph1 ?
P.S: Cele din interior.
Originally posted by ZSO View Postsalut,
Spune-mi te rog daca ai urmatoarele si la ce pret:
-Far ph2 dreapta,
-Maneta smenalizare cu buton proiectoare fata,
-proiectoare ceata fata ph1,
Iti multumesc
maneta -170 lei de origine
proiectoare -120 lei set de origine
Comment
-
Originally posted by sorin74ivn View PostAstea le vreau cum facem?!Aparatori noroi tot pentru Logan 2 fabricatie 2015 ai si la ce pret?Multumesc
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Ai pm
Originally posted by hunior View PostSalut, va rog un pret pentru far dreapta PH1, si carenaj dreapta fata phase 1. ms
Carenaj -60 lei de origine
Comment
Comment