Salut cat costa un releu de bujii Logan 1.5 de 85 CP? Si a unei pompe de apa, originale.
Am De Vanzare Peste 200 De Repere De Origine Pt Logan
Collapse
X
-
Buna dimineata!
Rog oferta de pret si termen de livrare pentru Bucuresti (inclusiv transport sau ridicare personala) pentru Dacia Logan 1.4 MPI tip LSDAA cu A/C model 2005 serie UU1LSDAAH34000684 pentru urmatoarele:
ulei motor ELF Competition 10W40 (sau echivalentul de la ELF ca s-a schimbat denumirea) - 3 l
filtru ulei origine - 1 buc.
garnitura buson baie ulei motor - 1 buc.
filtru aer origine - 1 buc.
bujii origine (in cutie parca sunt EYQUEM) - 1 set / 4 buc.
antigel origine Dacia Glaceol RX D - 3 litri
apa dedurizata/distilata (sau care o fi denumirea tehnica) - 3 litri
lichid frana SAE J 1703 DOT 4 - 0,5 l (sau cat este nevoie pentru schimb complet inclusiv pe conductele instalatiei)
ulei cutie viteze ELF TRJ 75W80 API GL5 - 4 litri
garnitura buson cutie viteze - 1 buc.
kit distributie (curea distributie + rola (galet) intinzatoare + pompa de apa) origine - 1 kit
kit curea transmisie (accesorii/servicii) (curea si role) versiunea pentru directie asistata si A/C de origine - 1 buc.
lichid directie asistata - ELF RENAULTMATIC D2 - 1 litru
garnitura capac culbutori (cea pentru asigurare etansare intre capac culbutori si chiulasa) origine - 1 buc.
Multumesc, o zi buna!
Comment
-
Salutari
Pentru un Logan 2005
1) Ornament faruri
2) Sina metalica 1 DIN - nu stiu cum se numeste exact, dar am nevoie de una - orice sfat benefic in caz ca nu ai http://www.autoaccesorii.eu/image/ca...IN-500x500.jpg
3) Pinion treapta a 5-a de motorizare DCI (am citit ca ar face "minuni" pe MPI-uri)
Multumiri anticipate
Comment
-
Originally posted by RYCHY88 View PostSalut cat costa un releu de bujii Logan 1.5 de 85 CP? Si a unei pompe de apa, originale.
pompa apa 190 lei
Originally posted by Cristyano View PostSalut. O sonda lambda 2( dupa catalizator) pentru benzinar (1.6 16v) si un MPP ?
MPP de origine -170 lei
Originally posted by Tetelu1980 View PostBuna dimineata!
Rog oferta de pret si termen de livrare pentru Bucuresti (inclusiv transport sau ridicare personala) pentru Dacia Logan 1.4 MPI tip LSDAA cu A/C model 2005 serie UU1LSDAAH34000684 pentru urmatoarele:
ulei motor ELF Competition 10W40 (sau echivalentul de la ELF ca s-a schimbat denumirea) - 3 l 20 leix3 =60 lei
filtru ulei origine - 1 buc. -15 lei
garnitura buson baie ulei motor - 1 buc.-5 lei
filtru aer origine - 1 buc.-25 lei
bujii origine (in cutie parca sunt EYQUEM) - 1 set / 4 buc.-50 lei set
antigel origine Dacia Glaceol RX D - 3 litri 17leix3=51 lei
apa dedurizata/distilata (sau care o fi denumirea tehnica) - 3 litri-2,5 leix3=7,5 lei
lichid frana SAE J 1703 DOT 4 - 0,5 l (sau cat este nevoie pentru schimb -20 lei 0,5 l si iti trebuie 1 litru
complet inclusiv pe conductele instalatiei)
ulei cutie viteze ELF TRJ 75W80 API GL5 - 4 litri-25lei x4=100lei
garnitura buson cutie viteze - 1 buc.-5 lei
kit distributie (curea distributie + rola (galet) intinzatoare + pompa de apa) origine - 1 kit-distributie-135 lei pompa apa am doar after market la 100 lei
kit curea transmisie (accesorii/servicii) (curea si role) versiunea pentru directie asistata si A/C de origine - 1 buc.-220 lei
lichid directie asistata - ELF RENAULTMATIC D2 - 1 litru -25 lei
garnitura capac culbutori (cea pentru asigurare etansare intre capac culbutori si chiulasa) origine - 1 buc.-35 lei
Multumesc, o zi buna!Originally posted by AlexCuLogan View PostSalutari
Pentru un Logan 2005
1) Ornament faruri
2) Sina metalica 1 DIN - nu stiu cum se numeste exact, dar am nevoie de una - orice sfat benefic in caz ca nu ai http://www.autoaccesorii.eu/image/ca...IN-500x500.jpg
3) Pinion treapta a 5-a de motorizare DCI (am citit ca ar face "minuni" pe MPI-uri)
Multumiri anticipate
Originally posted by misumisul View PostSet brate stergator Logan PH1?
Comment
-
Buna ziua!
Multumesc pentru oferta, momentan sunt plecat din Bucuresti dar voi reveni cu comanda pentru inceputul saptamanii 19 - 23 octombrie pentru tot in afara de pompa de apa aftermarket. Daca intre timp poate veni si pompa de apa de origine atunci o voi lua si pe aceea. Cand revin cu comanda o sa va cer si adresa de unde se pot ridica piesele. Plata va fi cu numerar.
Nu am putut trimite PM pentru ca se pare ca aveti inbox plin.
Un sfarsit de saptamana placut!
Comment
-
Originally posted by kkhheelloo View Postsalut,
un pret informativ pentru un colector/ galerie evacuare logan 1.6 8V si garnitura corespunzatoare
mersi
Originally posted by aslanalbert View PostSalut!
Un pret pentru o caseta de directie servo la un logan 1.4 mpi laureat din 2005, te rog.
Comment
-
Ma intereseaza cheder exterior ptr logan din 06. Se monteaza la mijloc intre usi pe buza usilor din spate .... Si "cutie" prelungire bord, gen logan 2010 care sa se potriveasca ....Sper ca ai inteles ceva ....
Distributie logan 1.4 din 06 cu ac, servo, abs la ce pret ? Nu stiu ce trebuie schimbat la schimbul de distributie asa ca am sa te rog sa imi spui tu.
Mersi.
Sent from my Lenovo S660 using TapatalkLast edited by immortality; 12 October 2015, 21:34.
Comment
Comment