Cat mai costa o polisare completa si o ceruire pentru un logan sedan?
Polishare auto- curatare tapiterie auto
Collapse
X
-
Pachet cosmetizare interior +exterior de la 250 lei !!!!!
-tratament ceruire iarna de la 80 lei !!!
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostSalutare,
Da-mi te rog un PM cu pretul pentru curatarea unui interior de Passat, mai exact vreu sa ii dai un aspirator cu jet pe scaune si bancheta.Am luat un interior SH din plush (am renuntat la piele) si vreu sa il fac frumos.
Multumesc.
Multumesc,real power..... diesel power by
Comment
-
Execut polish auto +curatat tapiterie
am ales un ford vechi deoarece aceste masini sunt cel mai greu de lucrat!!!Attached Files
Comment
-
Salut am un logan si deja un polish la activ dar nu prea sunt multumit plus ca am reuit in urma unor lucrari la garaj sa o murdaresc de spuma poliuretanica pe aripa spate si usa spate plus bandou,nu este grav mai mult picaturi si urme al spumei dupa ce am curatat ce s-a putut.Se mai poate face un polish?"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
-
-
Execut polish auto +curatat tapiterie
curatare+igienizare audiAttached Files
Comment
-
Salut, am primit azi niste zgarieturi de la un animal, ca nu pot sa il numesc altfel. Nu imi pare foate adanca, am atasat si poze.
Crezi ca se poate face ceva? si la ce pret?
Multumesc astept raspunsul tau.
Comment
-
Pret pt un singur far de bmw e46??? E vreun risc sa se matuiasca destul de repede la loc dupa polishare? Nu de alta dar sa stiu daca merita sa iau alt geam in stare buna de la dezmembrari (la e46 se schimba in 2min sticla).
msDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Comment