If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deoarece mi a placut si imi place masinuta aceasta la nebunie ,am facut-o acum ceva timp (ceteva luni),nu am ezitat sa pun si aici pozele...
cosmetizare -exterior
-polish fin + ceara solida
-faruri+ stopuri
reduceri ! in fiecare miercuri si joi tapiteria de curatat sau polisharea masinii se face la o suma standard de ******100 lei!!!!***********
- incepand de miercuri si joi pret unic :
- polish auto 100lei;
-curatare tapiterie auto 100lei
(preturile sunt pt masini de marimi medii ,ex ; logan ,bmw seria 3)
tel 0721584111;0764686372 vali
Last edited by valy_kpt; 1 November 2012, 01:03.
Reason: Automerged Doublepost
reduceri ! in fiecare miercuri si joi tapiteria de curatat sau polisharea masinii se face la o suma standard de ******100 lei!!!!***********
- incepand de miercuri si joi pret unic :
- polish auto 100lei;
-curatare tapiterie auto 100lei
(preturile sunt pt masini de marimi medii ,ex ; logan ,bmw seria 3)
tel 0721584111;0764686372 vali
• Samponat tapiterie cu solutii profesionale, special concepute pentru prevenirea deteriorarii materialului, pastrarea culorilor si a aspectului de nou si indepartarea mirosurilor neplacute,decontaminarea antibacteriana a tapiteriei
• Spalat+uscat tapiteria cu ajutorul aspiratorului injectie-extractie!!!!
POLISHARE AUTO - curatarea stratului de vopsea (lac) si uniformizarea sa...
•decontaminarea masini
•curatarea de bitum sau smoala
•indepartarea gazarilor,petelor,matuielii, scoaterea la nuanta de baza a vopselei si accentuarea nuantei vopselei,tratarea cu ceara pentru conditile meteo nefavorabile+dejectii pasari(protectie)
• preturile CURATARE TAPITERIE de la 30 lei piesa curatat ,100lei -150 lei total masina
• preturile POLISHARE AUTO -de la 30 lei piesa ,100lei masina mica-350 lei masina f mare (jeep)
:0764686372 valentin
am pus un mercedes sa va arat si voua ca vopseau chair i si merita toti banii...are multe straturi de lac si se reface imediat...ai de undesa iei din ea si din suprafata lacuita sau vopsita ,pun mai multe poz e sa pot demonstra si aprecia de catre voi cum a putut iesi o asemena masina pe care i ti era ila sa te uiti la ea!
- interiorul a fost groaznic si el,din pacate nu am reusit sa ai fac poze la inceput ...doar cateva la final si astea in mare graba deoarece am tinut masina 2 zile....si aveam clienti care asteptau la rand!
salut...am un vw polo 9n care doar ce a fost vopsit integral si are un usor aspect de coaja de portocala + cateva gunoaie...as vrea sa stiu cat ma costa polisu integral; curatarea interioara, si polisu + curatarea interioara
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment