[Vand] Module Electronice Pentru Gama Auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Plafoniera Megane2 cu intensitate reglabila si memorie:
    * Plafoniera este dotata cu modul de 20 de leduri albe.
    * Plafoniera are memorie, deci tine minte la ce intensitate a ramas iluminarea.
    * Intensitatea luminii se face in 255 de trepte.
    * Reglarea intensitatii se face cu ajutorul a 2 butoane montate pe plafoniera.
    * Controllerul de intensitate regleaza puterea LED-urilor pe toate cele 3 zone.
    Attached Files

Comment

1. Butoane interior Megane2 iluminate alb.
      2. set module cu LED pentru luminile de pozitie(un modul este compus din 3 LED-uri Superflux 3mm) - am un singur set - 40ron
      Attached Files

Comment

Am achizitionat modulele FMH si One-Touch. Foarte multumit de calitatea produselor. Am pus si 2 filmulete cu functionarea acestor module. ( scuze de calitatea filmarii, a fost facuta cam in graba )

http://www.youtube.com/watch?v=QWPIv...ature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=k4Y3z...ature=youtu.be

Comment

dannyx78, multumesc mult pentru feedback.
          Te mai astept si cu alte comenzi, la care, bineinteles, vei avea reduceri de pret.

Comment

Salut
            Spune-mi te rog pretul pentru un modul follow me home si pentru semnalizare one-touch.

Vreau ca follow me home sa functionez altfel, nu vreau sa dau flashuri de fiecare data, ci sa se aprinda proiectoarele cand deschis sau inchid masina. se poate asa?
            Cumpar volan de Duster

Comment

soboBN, sigur ca se poate. Modulul FMH are 4 meniuri din care se aleg diverse setari, dupa preferinte. In cazul tau, il poti seta din meniu sa ignore maneta si sa fie activ la incuiere + descuiere.
              Pretul unui modul Follow Me Home este 120ron.
              Pretul unui modul de semnalizare One Touch este 60ron.
              Impreuna costa 170ron

Comment

Perfect
                O sa te contactez luna viitoare, probabil inainte de sarbatori, si daca prindem o perioada sa lucreze posta le comand, daca nu raman dupa sarbatori.

Merci
                Cumpar volan de Duster

Comment

Ok, astept comanda ta

Comment

tinand cont ca nu stiu nici sa dau jos cochilia la volan ) crezi ca m-as descurca sa instalez module pentru semnalizare one touch si FMH? sau trebuie sa fac un drum pana la bucuresti? daca as avea instructiuni clare as comanda prin curier dar daca ajung in bucuresti (nu stiu cand) mi-as schimba si culorile la bord...
                    Casa moara fetilii!

Comment

salut....as dori si eu sa te intreb daca modulul follow me home il poti lega la proiectoare si nu la faza...adica la incuiere+descuiere sa se aprinda proiectoarele si pe spate pozitiile nu marsalierul?
                      Race me 2 tha` hill . . .

Comment

Gius, toate modulele vin cu instructiuni de instalare foarte detaliate, deci poate te-ai descurca. Pe de alta parte, montajul lor este gratuit daca dai o fuga la Bucuresti; + ca rezolvi si cu luminile.

simiboy, bineinteles, modulul FMH se poate lega la orice. El are 2 iesiri (de 15A si de 7.5A). Le poti lega pe faza scurta, lunga, proiectoare, pozitii, etc. Atentie insa ca luminile de pozitii sunt toate grupate: pozitii fata, spate, lampa numar, lumini bord.

Modulul de semnalizare "One-Touch" functioneaza si pe Renault Twingo.
                        Last edited by free_fiber; 4 November 2012, 18:30.

Comment

Platit datorie , achizitionat plafoniera leduri + leduri locuri spate . Multumesc foarte mult si inca odata RECOMAND !!@@$@#@@@!

Comment

recomand si eu! n-am cu ce sa fac poze la lucrare ) astept colaborari ulterioare!
                            Casa moara fetilii!

Comment

Multumesc amandurora pentru feedback

Comment

un pret pentru schimbare lumina consola(cele 4 butoane) ? fara climatizare. si unde trebuie sa vin ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google