Modul ridicare/coborare geamuri electrice fata la actionarea butoanelor din telecomanda exista?
[Vand] Module Electronice Pentru Gama Auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cristiansens, modulele de geamuri se pot lega la inchiderea centralizata a masinii; aceasta din urma fiind comandata si de alarma. Deci da, geamurile se vor ridica si la incuierea din alarma.
Vlad2803, modulul respectiv nu are doar rolul de a ridica geamurile la incuiere, ci transforma si butonul normal intr-unul cu impuls. Comanda de ridicare este luata de pe inchiderea centralizata; asa ca geamul se va ridica la incuierea masinii. Pretul unui modul este 100ron
Comment
-
Originally posted by Gius View Postexista un modul pentru logan sa se aprinda proiectorul cand semnalizezi sau iei viraj stanga/ dreapta? corner assist... nush cum se numesteOriginally posted by free_fiber View Post
Gius, va exista si acest modul. Deocamdata este doar in stadiu de proiectare, adica pe hartie. Voi scrie aici cand va fi gata.
Comment
-
am comandat si eu 2 module pt geamuri.le-am primit repede,bine ambalate.am montat modulele pe masina ,singurul lucru pe care nu l-am facut e ca nu am conectat modulele la uch pt a inchide geamurile la inchiderea masinii(prea frig hehe)
recomand cu placere
si asteptam noutati pt imbunatatiri..
cu stima
Comment
Comment