If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Jante MAM-GERMANY____DACIA Logan____CALITATE GERMANA LA SUPER PRETURI
O intrebare (de fapt doua) , inelele acelea de centrare sint din plastic ?
In caz ca se deterioreaza , dupa cativa ani, se pot comanda ?
Multumesc,
Buna dimineata!
Inelele sunt fabricate dintr un plastic dur si rezista foarte bine in tim.In caz de nevoie pretul unui set este de 80 ron....pt. clienti 50 ron si livrare gratuita!
De asemenea rugam si pe ceilalti forumisti care au achizitionat jante MAM sa posteze....
Va dorim multi km fara incidente!
Echipa MAM_Romania
Fac parte din echipa celor mai rezervati, am luat jantele in luna mai 2013 numai pentru cauciucuri de iarna, postez abia acum poze, dupa primul sezon rece incaltat cu ele, nici o reclamatie, dupa spalare arata ca noi, am luat gropi, dar fara urmari pentru jante. Multumesc super_jante.
Fac parte din echipa celor mai rezervati, am luat jantele in luna mai 2013 numai pentru cauciucuri de iarna, postez abia acum poze, dupa primul sezon rece incaltat cu ele, nici o reclamatie, dupa spalare arata ca noi, am luat gropi, dar fara urmari pentru jante. Multumesc super_jante.
Multumim frumos pt. aprecieri si va dorim multi km fara incidente!
sunt super, dar din pacate sunt prea late...
Eu vreau sa imi pastrez dimensiunea de fabrica la anvelope...
Raman la MAM W2 black/polish... un pret pt martie?
Vreau si eu un pret pt un set jante MAM W2 la promotie + un set de anvelope de vara. Ce variante aveti? Daca nu e deranjul prea mare va pot suna, nu ma deranjeaza.
Vreau si eu un pret pt un set jante MAM W2 la promotie + un set de anvelope de vara. Ce variante aveti? Daca nu e deranjul prea mare va pot suna, nu ma deranjeaza.
Buna dimineata!
Pretul solicitat este de 1.850 ron/set de 4 anvelope Debica(Syron din pacate nu mai avem pe stoc) si 4 jante MAM!Montate,echilibrate,livrate!
Ultima intrebare innainte de comanda...
Imi puteti spune un pret final pt un set de MaM W3 BLACK/POLISHED pe 15"?
Cu ce ET sa le iau ca sa nu am probleme cu etrierul/aripile masinii? ET 38 sau ET 45?
Vreau sa dea bine montate... Sa fie in linia masinii... Nici infundate nici iesite in afara...
ETul jantelor stock e de 43 (mi s`a spus), deci la mijloc intre cele doua ET`uri ale jantei W3... Si nu stiu cum e daca e mai mare sau mai mic...
baga sus toate detaliile si in tabelurile de mai jos iti spune totul.
in stanga bagi datele jantelor care sunt acum pe masina
si in dreapta ale celor pe care vrei sa le iei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment