If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Jante MAM-GERMANY____DACIA Logan____CALITATE GERMANA LA SUPER PRETURI
Ce preţ îmi oferiţi pentru un set de 4 jante modelul MAM E1 cu prezoane, valve şi kit antifurt?
Necesită inele de centrare?
Le doresc pentru un Logan ph2, an fabricaţie 2011.
Buna seara.Pretul oferit este la fel ca si pentru ceilalti membri ai forumului.
Cu aceasta ocazie anuntam si promotia pt. luna mai pt. MAM E1
990 ron/setcu accesorii,prezoane si livrare gratuita!
De cateva zile dispun de un logan II de culoare alba. Am rugamintea la dumneavoastra daca imi puteti recomanda niste jante pe 15 care sa dea bine cu, culoarea alba a masini.
Va rog sa-mi spuneti si pretul. Multumesc anticipat.
De cateva zile dispun de un logan II de culoare alba. Am rugamintea la dumneavoastra daca imi puteti recomanda niste jante pe 15 care sa dea bine cu, culoarea alba a masini.
Va rog sa-mi spuneti si pretul. Multumesc anticipat.
Deocamdata avem pe stoc doar modelul E1.
O sa verificam in Germania si revenim cu un raspuns.
Miercuri am dat comanda de jante MAM W3 Silver pe 15" si anvelope Continental Premium Contact 5.
Joi au primit baietii anvelopele si apoi mi-au trimis jantele cu anvelopele montate si echilibrate, pregatite de montaj pe masina.
Astazi, vineri, au sosit. Arata excelent.
Au fost ambalate foarte corespunzator, pentru a le proteja pe timpul transportului.
Sunt foarte multumit de ceea ce am primit, oameni foarte cumsecade, foarte profesionisti. Calitate excelenta.
Voi pune si poze cu rotile montate pe masina dupa o spalare
Mi-a sosit janta la prima ora!
Multumesc mult!
Oameni foarte promti si intelegatori! Mi-au dat o janta din ultimul lor set ca sa`mi pot inlocui pe cea avariata in accident...
Asta da serviciu clienti ;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment