Anunt valabil! Pentru pretentiosi exista si varianta "PREMIUM" de realizare a instalatiei luminii de bord, mult mai puternica decat varianta obisnuita si dotata cu variator de intensitate a luminii bord. Pretul este de 100 euro.
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
In stoc folii si ace de bord prestige originale diesel sau benzina.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Pretul pentru foliile de prestige este de 80 lei cu montaj inclus. Nu se vand fara montaj. Piesele sunt de origine
Danielliviu, nu am unde sa confectionez asa ceva.
Comment
-
De vandut se vand si fara montaj, dar la acelasi pretPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
m-ar interesa si pe mine un pret pentru folia "electroluminiscenta si ace rosu neon" exact ca in poza din portofoliul de pe site la bord, cu iluminare pe albastru la consola centrala si plafoniera,iluminat la pedalier si pasager dreapta tot pe bleo/albastru si eventual leduri bleo/albastre la manerele de deschidere a usilor fata ..un pret ca sa stiu cum imi organizez bugetul..
Comment
-
Ai PM cu ce ai solicitat!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Cam asa ceva mi-a iesit! Vitezometrul si turometrul arata asa, deoarece am schimbat decat 2 din cele 3 smd-uri de la fiecare, si dupa cum se vede, le cam acopera cel din fabrica!
Comment
-
-
Originally posted by Soran View PostIn stoc folii si ace de bord prestige originale diesel sau benzina.
Multumesc Sorin pentru folia prestige si pentru plafoniera(e mai muuulta lumina decat ma asteptam).
mai vroiam si un set de leduri pentru pozitie, dar am uitat.
Comment
-
@Sorin_pss pana la urma am rezolvat si cu pozitiile, sa luminezi sanatos cu ele
@alex comisaru pe stoc 3 modele de W5W (pt. pozitii, plafoniera , numar, torpedo, portbagaj)
-leduri 4 chip albe 25 ron/set Pozitia 3 si 4 in poza
-leduri 1W alb rece 35 ron/set Pozitia 1
-leduri 1W albastru 35 ron/set Pozitia 2
1 set = 2 leduri
La comanda se pot realiza si alte culori pentru aceste solutii LED. (verde, rosu, galben)Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment