vreau 2 seturi albe leduri 1W alb rece 35 ron/set Pozitia 1 si smd-uri pt ceasuriile din bord.albastru cu ace rosii(nu stiu exact cate leduri sunt necesare pt bord)
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ok, vrei, si eu vreau 2 blonde voluptoase sa-mi faca masaj dupa ce babardesc 2 roscate subtirele...
Comanda ferma se face pe PM, specifici acolo adresa, ce produse vrei si ce cantitate. Daca nu stii cate leduri intra in bord, inseamna ca nu vei sti sa-l faci asa cum doresti. Poze cu bordul desfacut gasesti pe forum ;)
Comment
-
Ledurile de pozitie au pret special pe Loganclub si le poti comanda prin PM la Soran sau la mine
Restul de marfuri zexstar se pot comanda direct pe site, tot acolo vezi si preturile.
Comment
-
Din nou pe stoc cadrane bord unicate marca Zexstar. Cadranele sunt albe seamana cu cele de Prestige numai ca au alt design la gradatii. Sunt disponibile numai impreuna cu modficarea luminilor de bord. In caz ca masina este deja modificata in materie de lumini de bord, folia se poate monta. Pretul foliei este de 60 ron daca se executa si lucrarile de modificare ale bordului.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Ma bucur ca intr-un final a ajuns la masina! ;)Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
-
Programari la tel 0723.823.679 intre 10-18 !Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Programari noi incepand cu ziua de marti 9 iunie cel mai devreme! 0723.823.679Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
www.zexstartuning.ro Va alegeti ce va place si veniti sa va lucram masina! In stoc cadrane albe cu design unicat!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
salut, am vorbit mai devreme la telefon
dsign am vazut ca e pe lista de mioveni, ar fi nice sa pot vorbi cu el la tel, dar de azi dimineata imi tot da network busy cand incerc sa-l sun
vreau folia alba cu design unicatLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment