A fost jale mare reteaua azi in Popesti. Vin la Pitesti.
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ok, pai atunci te sun maine...aaa...adica azi
daca iar nu mere la tel, postez aici inca o dataLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Care mai doreste, care mai pofteste luminite colorate de profesionisti montate!
Avem si cadrane care plac la dame,
Este albe si stilate, se cred fetele-n Q7! (n.r. Audi Q7)Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Salut.Poti sa-mi fac bordul ca cel din imagine?Poti sa-mi spui cat ma costa?Daca nu,aproximativ.Attached FilesCumpar volan de Duster
Comment
-
Ai PM. Sincer afisajul arata mult mai bine daca nu e pe negativ, dar daca iti place asa...facem si asa.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Va asteptam la garaj cu programare in prealabil!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Nu stiu unde ai gasit specificatiile respective, la 5 mm iti pot oferi led-uri Nichia japoneze de 44.000 mCd 20mA la pretul de 33Ron pentru 12 bucati. Posta te costa cam 15 ron.
Sau la 10.000 mCd iti pot oferi niste led-uri de 5mm care merg direct la 12V.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Eu iti recomand led-urile Nichia. Valorile date de mine erau pentru culoarea alba. La albastru sunt 13900mCd si daca cineva imi spune ca are led de 5 mm de pe piata de la noi mai puternic eu il inghit; ma refer la variante normale nu multichip sau 0,5W. Una e sa te lauzi cu niste valori si una este sa fii sigur ca se si respecta. E cam la fel cu puterile de la difuzoare.
Pretul pentru Nichia albastru este 33 ron 12 bucati, sau 12V albastru 30 ron.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Anunt valabil! Cititi toate post-urile noastre ca sa stiti ce comercializam si ce oferte avem. Programari la 0723.823.679Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Comment
Comment