Ai apasat prea mult pe ace... Treci cu ea pe aici cand ai timp sa verificam si turometrul, am o vaga impresie ca ai pus ceva gresit pe acolo
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Din aceste motive preferam sa facem noi montajul ;) Grosimea lor nu o depaseste pe cea a cadranelor originale!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Se poate face la comanda!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
cu xenoanele se vad pozitiile portocalii si arata aiurea tare..voiam becuri care sa aiba aproximativ aceeasi intensitate ca si xenoanele (35w, 6000k); cat costa un set?
multam!"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
de unde pot face si eu rost de ceasuri cum sunt in poza care a pus-o pe topic Play4hack??putin ajutor va rogMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Cadranele facute la comanda costa 100 ron daca aduceti formatul vectorizat sau putem face noi proiectul in fct de preferintele voastre pretul fiind calculat pentru fiecare design in parte. Cand te hotarasti concret ma suni si stabilim.
Pentru cadranele unicat plata se face 50% in avans!
@VanDiesel - ti-am raspuns pe topicul destinat luminilor de pozitie. Sunt disponibile seturi la 35 sau 25 ron pentru ce ai tu nevoie!
Pana Luni ma gasiti in Constanta daca doriti LED-uri!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Din nou la atelier! De maine incepand se pot efectua din nou lucrari pentru lumini de interior si se pot livra produse!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Pentru lucrari complete bord + consola + lumini plafoniera + pozitii + lumini numar inmatriculare se fac REDUCERI la pretul total!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
deci Soran.daca as dori ceasuri de bord exact cum sunt in poza postata de Play4hack,cat m-ar costa cu transport cu tot mai exact??Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Te-ar costa 350 ron lucrarea completa pentru bordul respectiv. Daca doresti cu modelul nostru actual de cadrane albe te-ar costa 160 ron + transport.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Cauta masina lui MS 41 NZN la my ride, i-am dat cadrane la Sibiu.
Comment
-
Ai poze in acest topic la posturile cu nr: #171 si #196 !Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment