Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Soran
    replied
    Lumini bord 0723823679

Anunt valabil, programari se pot face incepand cu data de 5 dec (luni) la tel 0723.823.679
    Attached Files

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Anunt valabil! Programari la 0723.823.679

Leave a comment:

• Soran
    replied
    @gabonz ceasuri bord 100 ron butoane consola 40 ron - ai zis ca nu vrei lumini la comenzile de ventilatie. In total lucrarea costa 200 ron pentru Logan faza 1. Programari si alte detalii la 0723.823.679

Leave a comment:

• andrei_cristi
    replied
    am un logan ph1 si il vreau A6 ( la figurat) ceasuri, lumini, etc.Sambata lucrati? si cam cat costa cu tot ( sa stiu cu cati bani vin la mine), si daca lucrati la ce ora sa vin si unde ( o adresa)

Leave a comment:

• gabonz
    replied
    Da,logan ph1 este. Deci bordu (prima poza) si consola (ultima poza) doar 140ron ? Nu de alta dar mi se pare super ieftin fata de altii . Si astept pm sau chiar reply de restu 60ron ce lumini a'si m'ai putea schimba in afara de plafoniera pozitii .
    Multumesc !

Mda scz de dublu post dar am uitat sa pun linck ... http://www.okazii.ro/catalog/5925691...d.html#galerie consola cu albastru si bordul cu alb este vb . Ms.
    Last edited by gabonz; 15 November 2011, 19:09. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Ce masina? Daca e vb. de Logan PH1 140 ron.

Leave a comment:

• gabonz
    replied
    Salut !
    Pentru un bord iluminat alb cu acele rosii si rosu de la 5000 + schimbat lumini consola fara cel de la reglaj cald/rece (sau cum ii zice ) ) in albastru . Cat ma duce ?
    Multumesc

Leave a comment:

• Soran
    replied
    LED Tuning Duster

LED tuning bord Dacia Duster cu variator si doua culori alb / rosu.
    Attached Files

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Hai sus cu luminile, ca vin sarbatorile.

Detalii si programari la 0723.823.679

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Am definitivat si un portofoliu pentru autoturisme Skoda. Acesta poate fi vizionat aici: http://daciashop.ro/blog/2011/11/06/portofoliu-skoda/

Programari si alte detalii la 0723.823.679

Leave a comment:

• _bella_
    replied
    Merci.
    Spor la vanzare.

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Exista topic separat pentru acele produse. Nu exista comanda minima, detalii produse LED aici:
    LED TUNING - Tot ce tine de domeniul LED-urilor pentru AUTO, solutii speciale si experienta de peste 10 ani in productie si service:

Leave a comment:

• _bella_
    replied
    Eu vad ca vindeti si altceva nu numai modificari.
    Ma intereseaza pozitiile, iluminare numar si portbagaj.

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Ce sa trimitem prin curier? Aici e vorba de modificari lumini bord.

Leave a comment:

• _bella_
    replied
    Salut,

Unde sunteti localizati exact?Trimiteti prin curier in Bucuresti?Care este comanda minima?

Merci.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google