If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Din nou in stoc cadrane de Prestige diesel sau benzina, inele cromate rama bord, cadrane unicat Zexstar si leduri pentru orice preferinta. Pentru cadrane montajul este gratuit.
Inele aeratoare vopsite profesional 20 ron la schimb cu cele vechi!
dsign i-am vazut cadranele lu' varumeo(MS 41 NZN),sunt foarte faine dar eu intrebam altceva,un model deceasuri,turometru,vitezometru ,un model mai fain ca si aspect se poate,se gasesc pe piata sau se pot fabrica???
apropo dsign ti-am zis la sibiu ca daca vrei ma poti depasii ca am pana ai zis ca nu, dar tu tot m-ai depasit,ei ei(MS 98 AMD), scuza-ti de off topic.
Last edited by dj_dragos; 11 September 2009, 20:27.
Reason: Automerged Doublepost
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Se poate orice, in functie de model se face pret.
Preturi pe privat sau la telefon - se socotesc in functie de celelalte operatiuni care se mai executa la bord.
Soran pe mine ma interesewaza un model mai aratos de ceasuri decat cele stock cu o lumina frumoasa iar luminile butoanelor de pe consola sa fie aceleasi cu ceasurile.da-mi un PM cu un pret total daca se poate.respect!!!
Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Pai "mai aratos" e un termen relativ! Avem la vanzare niste cadrane albe facute de noi care sunt 60 ron si sunt prezentate in acest topic. Vii de la Targu Mures sa lucram masina?
Vai ce albastre par in poza! Iti trebuie un aparat la care sa poti umbla la white balance ca altfel inducem lumea in eroare . Am si albastre da nu alea care ti le-am trimis tie )
Soran sa stii ca mi-ai dat o idee buna.numai sa fac rost de verzisorii necesari si poate poate dau o fuga pana la bucuresti numai sa vad unde voi sta peste noapte .oricum iti voi zice la sigur cand va fi asta;)
Soran am uitat sa precizez,te voi anunta din timp.numai bine!!!
Last edited by dj_dragos; 16 September 2009, 20:14.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment