If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Mersi pentru raspuns SORAN,in legatura cu serigrafia... colegu s-a razgandit,o mare neseriozitate din partea lui,imi cer scuze dar mai intalnim si astfel de oameni.sper ca la intalnirea de dumineca sa apara noi doritorii.
Nu e nici o problema, eu am parte cel putin odata pe saptamana de astfel de cazuri Mai rau e cand fac programari la atelier si stam asa si ii asteptam si pierdem vremea iar ei nu mai zic nimic.
Fiind mai cald afara astept doritorii de lucrari de bord la atelier. La cerere se pot executa si lumini pentru bord Logan cu variator de intensitate pentru cifre si posibilitatea de a ramane aprinse numai limbile.
0723.823.679 pentru programari.
sall sunt nou si am vazut cateva modele de folii personalizate pentru ceasuri si vreau sa zic ca imi plac la nebunie mai ales modelul alb complect si in zona martorilor(benzina,ulei,baterie,etc) as dori si eu o folie dinaceea am luminile schimbate complect atasez si o poza sunt curios cum ar arata cu folie alba am vazut ceva cam la fel pe acel logan albastru NZN ms astept raspuns
Ma intereseaza si pe mine pretul pentru schimbarea luminii din bord(nu ma refer la consola centrale ci doar la turometru,vitezometru si displayul CB-ului).Sunt din Buc.
cat ma costa sa imi faceti si mie o a 2 a plafoniera culoare alba super luminoasa (prima tot la voi am facut-o )? este cea cu un singur buton si vreau sa o pun in spate! se poate sa o trimit la voi prin posta si voi sa o trimiteti inapoi tot cu posta?
as mai vrea si niste becuri ptr portbagaj sau sa trimit tot la voi luminatorul ala? si ceva ptr numar! eventual daca aveti si ceva ptr pozitii spate!
Soran ma intereseaza si pe mine un bord pentru masina mea. Daca se poate sa aiba folie de asta cum este in postarile de mai sus. Singura problema este ca vreau acelasi numar de KM. Se poate sa imi trimiti un bord cu folie ace si tot ce tine de culorile alea modificate chiar si cu vitrina doar sa il montez?
Am varianta laureat 2005. Te rog daca se poate sa imi dai un PM cu un raspuns concret.
@lucialina - Plafoniera trebuie sa o trimiti daca vrei una dintre variantele mai puternice incepand de la 35 ron.
Pentru numar iti trimit un LED special de 17 Ron care doar il infigi acolo.
La portbagaj depinde de ce bec ai sofit sau W5W (au fost echipari diferite). Exista variante pentru amandoua. Daca vrei ceva mai puternic iti trimit niste baghete LED dar va trebui sa mesteresti putin sa le alimentezi.
@irinel - De ce vrei un bord nou si nu il trimiti pe actualul pentru a il modifica? Eu pot sa iti trimit dar am nevoie de un avans pentru bord. Acesta se programeaza cu cati km vrei daca tii neaparat sa ti-l trimitem noi si sa nu il modificam pe al tau.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment