If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Pentru cei interesati de cadranele pentru bord produse de noi, acestea se pot achizitiona de aici: http://www.daciashop.ro/index.php?ro...tegory&path=35 In continuare va oferim cele mai fiabile si de calitate modificari ale luminilor de bord! Programari la 021/324.04.44 sau 0723.823.679
Caldura nu ne sperie, datorita minunilor tehnicii respectiv a aerului conditionat, lucrarile pentru masinile voastre au aceeasi calitate si cand afara sunt 40 grade.
Programari la:
0723.823.679
0756.254.964
0763.330.460
021/324.04.44
Daca tot e criza haideti sa scadem si noi preturile un pic: primele 3 Logane/Sandero din club care vin pentru lucrare completa bord + consola centrala au reducere de 50 ron respectiv Logan faza 1 lucrare completa 150 ron, Logan faza 2 / Sandero lucrare completa 200 ron. Va asteptam!
Daca sti sa demontezi ceasurile si restul se fac si se trimit prin curier. Probleme la desfacut sunt la comanda de ventilatie. Daca vrei doar bordul te costa 80 ron modificarea lui + taxe curier.
Oferta mai este valabila pentru 2 masini - lucrare completa = 150 ron . Lucrarea completa presupune modificarea ceasurilor de bord, aproximativ orice combinatie de culori cat si modificarea consolei centrale!
salutare. sunt nou pe-aici si nici n-am stat sa citesc toate paginile( is destul de multe).
intrebarea mea este daca puteti face ca sagetile de semnal sa indice cum ar trebui ca pe mine ma cam irita. si cand zic "cum ar trebui" ma refer la faptul ca indiferent de semnal, ele licaresc amandoua, iar eu as vrea ca atunci cand dau semnal stanga, sa lumineze sageata ce indica stanga, si cand dau semnal dreapta sa lumineze cealalta sageata.
se poate face asa ceva?( intreb ca ma gandesc ca aveti mai multa experienta in treburile astea decat am eu rabdare).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment