Originally posted by c.vio
View Post
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by B997NDL View Postvrea sa zica ca iti trebuie motot adevarat, nu cel de lighean, ca sa urce in 8000 de ture. sa-l pui doar asa e o tziganie, si nu va mai indica nimic. nu vei mai sti cate ture ai cu adevarat. asta vrea sa spuna. scuze pentru intromisiune.
O dadusi de gard de data asta. Motorul lui Vio este ce trebuie, chiar face 8000 ture. Spuneam ca trebuie un alt motoras de ac, care sa stie sa indice corect.
Intre timp am discutat cu vio la telefon si m-am lamurit
Comment
-
Sal. Cat ma costa schimbarea luminilor (in alb) pt. un Citroen C1
Am lumina doar la zonele incercuite. Mersik !
c1_tdb.jpgIn cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
In cazul Citroen C1 trebuie sa vedem masina pentru pret estimativ.
Leduri in ochii de pisica spate nu montam.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Anunt valabil, programari la 0725524207 sau 0723823679Attached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Anunt valabil, informatii la 0723.823.679. Lucram seara dupa ora 18:00Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Anunt valabil, informatii la 0723.823.679. Lucram seara dupa ora 18:00Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
-
Salutare, aveti raspunsuri pe privat.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Ne anunti ce ai in plan si ne ocupam. Eu de luni revin la treaba insa in prima perioada o sa fie ceva aglomeratie.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment