Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da AMPT, modificarea plafoniereai este cadou. Pretul ti-l va comunica Soran pe PM. Multumim pentru interes.
-
M-ar interesa un preţ pentru modificarea luminilor la bord şi consolă la un Logan ph2 2011!
P.S Am reţinut că pentru aceste modificări oferiţi plafoniera LED gratis!
Leave a comment:
-
Aveti PM!
Pentru orice lucrare completa bord + consola plafoniera LED gratis!
Leave a comment:
-
La ce pret albastru cu rosu?Originally posted by Soran View PostLumini de bord cu variator si schimb de culori: http://www.youtube.com/watch?v=4QkCi0CgY1U
Leave a comment:
-
Toata luna martie doamnele si domnisoarele care vor veni pentru modificari ale luminilor la autoturismele personale vor beneficia de discount 30% din pretul total al lucrarii.
Programari la 0723.823.679
Leave a comment:
-
Lumini de bord cu variator si schimb de culori: http://www.youtube.com/watch?v=4QkCi0CgY1U
Leave a comment:
-
Primul Logan 2 Sandero 2, Lodgy, Dokker care vine la modificat de lumini beneficiaza de un pret special de 150 ron pentru lucrarea completa!
Detalii la 0723.823.679
Leave a comment:
-
Ionut ai PM.
Pentru toata gama Logan, Sandero, Duster va putem oferi si varianta iluminatului cu intensitate variabila pentru ceasurile de bord. Am construit un nou tip de variator PWM care acum este mult mai accesibil dpdv al costurilor, insa la fel de fiabil si de precis ca cel vechi.
Detalii la 0723.823.679.
Leave a comment:
-
Cat costa modificarea luminilor la bord + consola la un logan ? ( daca se poate un pret pentru tot si un pret doar pentru bord )
Cu stima,
Leave a comment:
-
LED Tuning Logan
O combinatie mai rara de aseara
Va asteptam la atelier 0723.823.679
Attached Files
Leave a comment:
-
Am revenit cu forte proaspete din concediu si va asteptam la atelier pentru lucrari profesionale de modificare a luminilor de bord, consola, HU, lumini de ambient, plafoniere pozitii etc.
Programari la 0723.823.679 lucram exclusiv seara dupa ora 18:30
Leave a comment:
-
A iesit soarele! Va asteptam la atelier pentru luminite! Programari 0723.823.679
Leave a comment:

Leave a comment: