If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Multumim pentru feedback!
@darksid3 - nu te-am uitat nici cu Hyundai-ul, probabil ca Sambata o sa ne uitam la el.
Inele aeratoare Logan vopsite profesional argintiu. Profesional implica spalare degresare, aplicare primer , aplicare 2 straturi de vopsea, aplicare lac 3 straturi uscare in cuptor temperatura controlata - pretul 20 ron + inelele vechi la schimb care sunt acceptate doar daca nu au zgarieturi.
Lumina LED numar de inmatriculare 15 ron.
Lumina plafoniera varianta Taxi (foate puternica) 35 Ron (include radiator, organe de asamblare, placuta led-uri multichip). Doar lumina alb rece.
Lumina plafoniera clasica de la 15 ron.
Lumini RGB cu controler pentru interiorul autoturismului de la 100 euro. Posibilitate control telecomanda, reglaj intensitate, tot spectrul de culori, jocuri de lumini.
Last edited by Soran; 5 February 2009, 17:16.
Reason: Automerged Doublepost
Eu iti fac o plafoniera cu 3 led-uri care o bate pe aia la fund daca tot ne laudam aici pe topicul meu, sau daca chiar sunt provocat folosesc un singur led ;)
Eu iti fac o plafoniera cu 3 led-uri care o bate pe aia la fund daca tot ne laudam aici pe topicul meu, sau daca chiar sunt provocat folosesc un singur led ;)
Soran nu te provoc pe TOPICUL TAU chiar daca folosesti un singur led.
Imi plac provocarile, nu am zis-o cu rautate. Am si eu plafoniere cu led-uri multichip ca cele postate de tine dar sunt pentru alte auto
@dany_6900 Alimentarea cum se face e treaba mea, clientul trebuie doar sa spuna ce vrea si noi ne conformam. Acolo e o plafoniera albastra care se aprinde ca orice plafoniera de Logan si doua baghete led de 50 cm care se aprind de la un buton separat si sunt bypass-ate de circuitul de pozitie ca sa nu fie uitate aprinse.
Sub masina se pot pune siruri de module superflux monocolore sau smd RGB cu controler, dar sunt mai greu de montat ca niste tuburi cu led care se gasesc pe la magazinele de tuning.
@dany_6900 Plafoniera se face albastra incepand cu 25 ron, iar lumina de la pedalier si pasager de la 50 ron. Varianta din poza este la un pret de 200 ron. Este ceva pentru show, se vede si ziua etc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment