Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Soran
    replied
    Aici se discuta despre LED tuning. Chedere luminate nu se pot face. Va rugam sa nu mai fiti off topic sau macar sa adresati astfel de intrebari pe privat.

Leave a comment:

• ani[I]aL_2008
    replied
    Buna ziua
    Chedere pentru portiere, modelul nou montat pe Dacia Logan 2 aveti cumva? Un pret pentru cele doua seturi fata ( stanga/dreapta ) si spate( stanga/dreapta).
    Multumesc anticipat.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Citroen VTS Night Out!!! Doua masini deosebite dpdv estetic si mecanic care acum sunt deosebite si dpdv al interiorului, noaptea.

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Led tuning Citroen C4 Daciashop

Asta seara a fost asa - 2 masini, 360 CP+, ~400 led-uri folosite, peste 800 lipituri realizate manual. Rezultatul il aveti in poze:
    Attached Files

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Lumini bord cu LED-uri SMD Nichia exclusiv in Romania. Garantie pe viata autoturismului.
    Programari la 0723.823.679

Leave a comment:

• cristiansens
    replied
    Eu mă refeream la scena cu nevasta.Evident că am optat pentru ceva profesional. Spăl maşina şi pun şi ceva poze.

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    se poate,dar...iti faceam eu toata masina pe 100 lei.asta nu inseamna ca soran (design)nu e number one. asadar cine vrea o lucrare 100%profesionala apelati la soran. respect daciashop!

Leave a comment:

• cristiansens
    replied
    Se poate, deci, mult mai rău!

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Multumim pentru feedback! Apropo de nevasta...vine odata un nene si ii facem toata masina lumini peste tot am muncit o zi intreaga si la sfarsit ne zice: Mai baieti daca cumva vin vreodata cu nevasta mea ii spuneti ca a costat totul 150 ron (costase vreo 350 tot ce lucrasem). Zicem da, nici o problema. Aproape ca uitasem de treaba asta cand ne suna omu peste vreo doua saptamani. Zice mai baieti sa vedeti ce am patit trebuie sa o rezolvam, zice a vazut cumnatamiu si vrea si el, dar i-am zis ca a costat 150 lei ca era si nevastamea de fata, asa ca lui cand vine ii cereti 150 ron si restul va achit eu )) si uite asa a mai platit omu si diferenta pentru cumnat )

Si cateva lucrari noi de ieri:
    Attached Files

Leave a comment:

• cristiansens
    replied
    Mulţumesc, Soran, pentru lucrare! Am postat şi la secţiunea fedback.Am început să merg mai mult noaptea şi, culmea, i-a plăcut şi nevestei! Asta da realizare!

Leave a comment:

• Soran
    replied
    led TUNING

Programari la: 0723 823 679

Lumini de bord
    Lumini pedalier + pasager + locurile spate
    Plafoniere LED
    Lumini de ambient in manere usi
    Lumini portbagaj, compartiment motor
    Attached Files

Leave a comment:

• Soran
    replied
    S-a lucrat pana la urma si masina lui cristian si dupa mine a iesit foarte eleganta, inclusiv cu lumini la pedalier. Imi pare rau ca eram ocupat si nu am facut si poze.

In continuare va asteptam la atelier pentru modificare lumini bord si lumini ambient interioare pentru Logan si Sandero 1 si 2, Duster, Lodgy, Dokker.

Lucrari de calitate si garantie pe viata!

Programari 0723 823 679

Leave a comment:

• cristiansens
    replied
    Se fac lucrări şi până în ora 6 p.m.? Eu am timp mai mult dimineaţa şi la prânz în perioada acesata. Mulţumesc!

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Anunt valabil - lucrari rapide (2 persoane se ocupa de masina) si evident calitatea lucrarilor si a componentelor care ne caracterizeaza inca din 2004 de cand ne ocupam de acest domeniu.

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Stoc nou de LED-uri Nichia de calitate gata pentru a fi montate in masinile voastre.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google