Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Soran
    replied
    Nu putem garanta decat pentru lucrarile personale, iar noi lucram in Bucuresti. Poti insa sa demontezi reperele si sa le trimiti la noi pentru modificari.

Leave a comment:

• vali2706
    replied
    Aveti pe cineva care poate sa imi faca lucrarea in Timisoara?

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Anunt valabil, garantie pe viata!

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Se poate lucra de la 18:00 dureaza aproximativ 3 ore. Da-mi un tel cand te hotarasti si programam lucrarea.

Leave a comment:

• Aragorn
    replied
    Cam cat dureaza lucrarea? Ma refer doar la ceasuri si consola si m-ar mai interesa cam ce program aveti voi. Eu in principiu in cursul saptamanii nu pot decat dupa ora 18:00 sa ajung la voi sau sa trec in timpul zilei sa o las si sa o iau cand scap de la munca. saptamana viitoare as vrea sa fac si eu modificarea :-D

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Anunt valabil, programari la 0723.823.679 garantie pe viata.

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Anunt valabil, programari la 0723.823.679

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Anunt valabil! Am reinceput treaba in forta odata cu vremea frumoasa de afara. Lumini de bord, lumini de ambient, lumini de plafoniera - garantie si calitate asa cum v-am obisnuit!
    O parte din portofoliul nostru si alte informatii interesante aici:
    Informatii legate de led-uri, de solutii de iluminat led, noutati in domeniu si ghiduri de alegere a produselor.

Leave a comment:

• Soran
    replied
    Vii sa vedem ce este acolo si facem un pret. In general cand lucrezi dupa altii care fac improvitatii volumul de munca este mai mare fata de o lucrare de la 0.

Leave a comment:

• Aragorn
    replied
    Salut! Am cumparat un Logan Prestige din 2008 care avea deja modificate culorile, si la ceasuri, si la consola. Mie nu imi plac deloc cum sunt acum (rosu si albastru), cel mai urat e ca la ceasuri se combina culorile si se vede mov. Cat ma costa sa imi faceti tot doar cu led-uri albe?

Leave a comment:

• skypee
    replied
    Ok, mltumesc foarte mult pentru toate informatiile.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Curentul care strabate acum ledurile trecea si inainte prin becuri, insa nu avea suficienta putere sa le aprinda. Asadar, acel "consum" exista si inainte de a modifica luminile, exista in orice masina.

"Mai multe persoane" au masurat din curiozitate care este adevaratul consum de curent? Ca daca nu, atunci acele persoane vorbesc vorbe ca sa nu taca!

Dupa un timp prestabilit, UCH-ul opreste de tot alimentarea sistemelor sale cu curent, atunci se sting si ledurile din plafoniera. Banuiesc ca "mai multe persoane" nu stiau asta, nu? Din nou, se vorbesc vorbe ca sa nu se taca...

Trebuie sa stiti ca forumurile sunt pline de informatie contaminata, neverificata si transmisa fara temei real.

Leave a comment:

• skypee
    replied
    Originally posted by Soran View Post
    Asa a facut dintotdeauna, abia acum l-ai observat Este un curent de control care trece si prin bec dar nu reuseste sa il aprinda, e ceva normal si nu are nici o influenta negativa.

Programari la modificari: 0723.823.679
    Poze pentru inspiratie:http://www.daciashop.ro/led-tuning
    Revin un pic la aceasta problema.Din cate am inteles nu ar fi destul de ok ca acele leduri sa ramana aprinse la o intensitate mai mica.Aceeasi ¨problema¨ o am si eu. Mai multe persoane spuneau din ce am citit pe diferite forumuri ca ar consuma oarecum bateria.Pana la urma e ok sa ramana aprinse la o intensitate mai mica pe pozitia a 2-a a plafonierei ?
    Multumesc,

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Avem turcoaz, pretul il primesti de la Soran pe PM, asta daca ne spui la ce auto vrei modificarea (model, an, etc)

Leave a comment:

• cristi7c
    replied
    cat m-ar costa schimbarea luminilor in bord si consola , culoarea fiind turcoaz (daca aveti , daca nu albastru ) , iar acele rosii. Multumesc.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google